Tolvaj

2023.02.17. 14:26

Meglopták Beatet: otthonából tűntek el a félmilliót érő kabátjai

A balassagyarmati származású énekes közösségi oldalán írta meg, hogy lopás áldozata lett.

Nool

Ezt a kabátot is ellopták a rappertől, aminek értéke több mint 500 ezer forint

Forrás: Facebook | Fehér Tibor

Ahogyan azt a Ripost is megírta, a Fekete Vonat énekesének otthonából két értékes kabátot tulajdonítottak el, egyenként félmillió forint értékben. Beat közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hozzátéve: pontosan tudjam hogy ki lehet a tettes. 

Eltűnt 2 kabátom az otthonomból. Szeretném kijelenteni: holnap reggel feljelentést teszek a rendőrségen és igen, pontosan tudom, ki lopta el! Ha reggelig nem kerül meg mindkét kabát mindent elmondok a rendőrségen amit tudok!

– fakadt ki az interneten Fehér Tibor, Beat.

A kabátokat megvásárolni orgazdaság! Ami bűncselekmény! Mind a két kabát bűncselekményből származik! Eladni vagy megvenni törvénybe ütköző tett

– hívta fel a figyelmet a nehéz anyagi körülmények között elő zenész. 

A Ripost a ruhadarabok pontos értékének is utánajárt. Mint írják: az egyik szóban forgó értékes kabát egy Paris Saint-Germain darab, a másik pedig egy Avirex dzseki, akár 500 ezer forintot is megér. 

A piros bőrkabát egy változata, mely most újonnan 1500 amerikai dollár körüli összegért kapható, ami mintegy 535 ezer magyar forint. A vörös, bőr bomberdzseki, melyet a januári Fekete Vonat koncerten is viselt az előadó, az egyik népszerűbb amerikai ruházati márka, melyet a legnagyobb hip-hop sztárok hordanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!