Változás

2024.01.29. 16:58

Már nem az utcán él és a szerelem is rátalált Beatre

Információk szerint már nem az utcán él és egy hölggyel is megismerkedett a Fekete Vonat balassagyarmati származású énekese.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, közösségi oldalán célozgatott a Fekete Vonat rappere, hogy társat keres. Beat hajléktalanságra ellenére vágyott a szerelemre, és a legfrissebb pletykák szerint már egy biztonságos hajlékot, és a boldogságot is megtalálta egy hölgy oldalán. 

A Bors úgy tudja, Beat már nem az utcán él, hanem egy budapesti, belvárosi panzióban talált menedéket, és egy nővel is megismerkedett.

Beat egy hetedik kerületi panzióban lakik a Rottenbiller utcában. A panzió egyik tulajával van együtt, egy gyerekes anyukával

– mesélte a bulvárlap egy informátora, aki azt is elmondta, hogy nem ők a legcsendesebb család a házban, a minap állítólag rendőrök mentek ki hozzájuk, de ezzel kapcsolatban nincsenek pontos információk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!