Vallomás

2023.01.17. 20:16

Nagy árat fizetett: munkásszállón éhezik a Fekete Vonat sztárja

Bajban van a Fekete Vonat balassagyarmati születésű énekese.

Nool

A koncertfények kialudtak, a közönség hazatért a kényelmes otthonába, a színpadon két órán át királyként tisztelt muzsikus, Beat pedig villamosra ült, hogy a Kőbányai úti munkásszállón hajtsa álomra a fejét. A szállóról pont az Arénára néznek az ablakok... Sokkoló a valóság a vélt csillogás mögött.

Még mindig nincs hír arról, hogy végül kap-e pénzt a Fekete Vonat két zenésze, Fatima és Beat azok után, hogy a január hetedikei nagykoncertjükön kiderült, nem volt annyi bevétel, amennyit a koncert szervezője ígért nekik. A Bors információi szerint a két zenész ügyvédet fogadott, hogy jogász segítségével járjanak utána, hol csúszhatott el az eredetileg sikerre hivatott buli. 

Az eredményre nyilván hónapokat kell várni, és a pletykák szerint már az első ülésen tájékoztatták arról Fatimáékat, hogy nem sok esélyük van a győzelemre…

Az énekesnő és Beat a mai napig tartja magát ahhoz a felvetéshez, hogy ha nem számíthattak volna komoly összegre, vajon miért kaptak zsebből közel 4 millió forint előleget? Hiszen nincs olyan bolond szervező, aki többet adna előre, mint ami a végén bevételként jelentkezik.

A várakozás hónapjai mindenkinek másként telnek. L.L. Junior – aki felajánlotta egy gyermekotthonnak a gázsiját – Dominikára utazik elindítani az új üzletét, Fatima új zenekart indít és emellett igyekszik életben tartani az ékszerekkel foglalkozó vállalkozását, Beat pedig… Beat bajban van.

Fehér Tibor jelenleg a Kőbányai úton egy munkásszállón húzza meg magát. A koncert előtt ugyanis összeveszett a feleségével, és mivel nem akarta érzelmileg lenullázni magát a nagy buli előtt, a saját nyugalma érdekében elszeparálódott a világtól.

– Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára… Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek.

Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen koncentrálni – mondta a zenész a Bors megkeresésére, majd így folytatta: – 23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés – magyarázta. – Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből, ide. Nagy terveim voltak! Úgy számoltam, hogy a Fekete Vonat koncert után végre, két évtized után először, elmehettünk volna a feleségemmel kettesben nyaralni. Még sosem voltunk sehol. Nem külföldre gondolok, csak mondjuk Hajdúszoboszlóra, vagy valami ilyen helyre. Csak ketten. A nagy összeg vitt volna haza. Ezt a lehetőséget is elvették tőlem…

Fehér Tibor tényleg nagy árat fizetett azért, hogy megcsinálja élete koncertjét. 

További részletek a Borsban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!