Celebmustra

2022.02.13. 19:11

5 híresség, 5 poszt - ez történt a héten a nógrádi celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Forrás: Nool, TV2

Heti celebmustránkba a nógrádmegyeri Gáspár testvérek, az Exatlon Hungary All Star megyei versenyzője, Adu László, a balassagyarmati származású Gáspár Laci, és az endrefalvai Radics Gigi került be. Lássuk, kivel mi történt az elmúlt napokban!

Betegágyon láthatták viszont a rajongók Gáspár Lacit

Ahogy arról korábban beszámoltunk az énekes a Tanár című sorozatban kapott szerepet, amiben a méltán ismert és kedvelt Jászai Mari-díjas színész, Nagy Ervin mellett játszott beteget

Pszichiátriai kezelésre vonul Gáspár Győző

Mint arról korábban beszámoltunk, a nógrádmegyeri showman nem első alkalommal kéri pszichiátriai gyógykezelését. Gáspár Győző 2021 decemberében úgy döntött, hogy szakember segítségét kéri és bevonul a zárt osztályra.

Pániktünetek,  gyakran jelentkező szorongás, bipoláris zavar kevert tünetekkel, halálfélelmeim vannak
– sorolta akkor betegségeit Gáspár Győző, aki pánikbetegségét futással is próbálta kezelni

A showman hétfő este a Life Tv hírműsorában is beszélt mentális problémáiról. Az adás két műsorvezetője, Ábel Anita és Bereczki Zoltán elviccelte Gáspár Győző betegségét, amiért később bocsánatot kértek. 

A védőoltás fontosságára hívta fel a Vizsláson élők figyelmét Gáspár Zsolt

Telt ház fogadta szerdán a település művelődési házában Gáspár Zsoltot – azaz Zsolti gazdát –, aki az oltás fontosságáról és a személyes kórházi élményeiről mesélt a megjelenteknek. A jó tanácsokon túl a nógrádi celeb id. Gáspár Győző és Bangó Nándor társaságában karitatív adományokat is átadott a vizslásiaknak, akik így kisgyermekeknek való ruhákkal és száraz élelmiszer csomagokkal térhettek haza.

Zenei karrierjéről és közelgő koncertturnéjáról is mesélt Radics Gigi

Nagy tervekkel és lendülettel indította az idei évet Radics Gigi, akinek nemrég jelent meg új dala, de hamarosan koncertturnéval is kedveskedik majd a rajongóknak.

Nem szabadul rosszulléteitől Aduász

Az Exatlon Hungary All Star versenyzője, a drégelypalánki Aduász nem szabadul szédülési rohamaitól. Noha alig várta, hogy részt vehessen a szerdai saras játékban, mégis már első futama után rosszul lett és nem történt ez másképp csütörtöki játéknapján sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!