Gyógykezelés

2022.02.08. 15:54

Újra mélyponton: pszichiátriai kezelésre vonul Gáspár Győző

A nógrádmegyeri showman nem első alkalommal kéri pszichiátriai gyógykezelését.

Nool

Forrás: NMH | Archív

Mint arról korábban beszámoltunk Gáspár Győző 2021 decemberében úgy döntött, hogy szakember segítségét kéri és bevonul a zárt osztályra.

Pániktünetek,  gyakran jelentkező szorongás, bipoláris zavar kevert tünetekkel, halálfélelmeim vannak – sorolta akkor betegségeit Gáspár Győző, aki pánikbetegségét futással is próbálta kezelni

Úgy tűnik azonban sikertelenül, a showman ismét mélypontra jutott. Hétfő este az egyik kereskedelmi tévécsatorna hírműsorában ugyanis arról számolt be, a mentális problémái újra előjöttek, így azt fontolgatja, hogy megint pszichiátriára vonul. 

Múlt év szeptemberben elmentem fellépni, ami után nagyon rosszul lettem, és a sofőr bevitt a kórházba, és ott voltam majdnem két hónapot. Kikezeltek, hazajöttem, és a karácsonyt elég jól eltöltöttem, de azt veszem észre, hogy szilveszter óta visszaestem elég keményen – mondta az adásban Győző, aki azt is elárulta, hogy rengeteg gyógyszert szed, és vannak napok, amikor ki sem kel az ágyból. 

Mindebből a rajongók semmit nem vettek észre a közösségi oldalakon. A showman úgy fogalmazott: Ha bemutatja, hogy szenved, a kutyát nem érdekli.Hozzátette, hogy nehezen viseli a bántó kommenteket a közösségi oldalakon, ami nagyban hozzájárul a betegségéhez. Győzike nem érti, miért ilyen rosszindulatúak az emberek, mikor személyesen nem ismerik, csak a televízióból ítélkeznek, ahol csak egy szerepet játszik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!