Kulisszatitkok

2022.02.06. 00:22

Betegágyon láthatták viszont a rajongók Gáspár Lacit

Az énekes a Tanár című sorozatban kapott szerepet, és bár nagyon izgult, szívesen kipróbálná magát más szerepekben is.

Nool

Forrás: Gáspár Laci Facebook-oldala

Ahogyan arról hírportálunkon már korábban is beszámoltunk, Gáspár Laci az egyik kereskedelmi tévécsatorna népszerű sorozatában kapott szerepet, ahol a méltán ismert és kedvelt Jászai Mari-díjas színész, Nagy Ervin mellett játszott beteget. A sorozat főhősét a történet szerint ugyanis diákjai véletlenül hasba szúrták, kórházi lábadozását pedig a Gáspár Laci által alakított, madulaműtétre váró ismert rapper előadóművész társaságában kell töltenie.

A balassagyarmati születésű énekes alakítását szombat este láthatták a nézők a Tanár című sorozatban. A forgatási szünetben készült interjúban Laci megosztott néhány kulisszatitkot a forgatásról. 

Nagyon izgulok, ennyire nem is szoktam izgulni soha. Konkrétan múlt éjjel háromszor-négyszer is felébredtem, úgyhogy nem is sokat aludtam

A színészi adottságait bontogató művésznek ezt az izgalmat azonban viszonylag gyorsan sikerült legyőznie, ami úgy érzi Nagy Ervin és a komplett stáb profizmusának tudható be. Lacinak egyébként elég extrém külsőt varázsoltak a stábtagok: feltűnő öltözéke mellett tetoválások is kerültek a testére. 

A balassagyarmati énekest nem csak a kórházi jelenetben láthatták a nézők, hanem egy klubban játszódó jelenetben is szerepet kapott. Kacérkodik a színészettelAz énekes korábban már szerepelt egy mozifilmben is, igaz, a Brazilokban önmagát kellett játszania. Elárulta azt is, hogy a színész szakma nagyon tetszik neki és ha lehetősége lenne választani, akkor egyszer szeretné a saját karakterétől merőben eltérő szerepben is kipróbálni magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!