Döbbenet

2022.02.10. 11:31

Ábel Anita és Bereczki Zoltán is bocsánatot kért a depresszióval küzdő Gáspár Győzőtől

A két műsorvezető megbánta, hogy elviccelték Gáspár Győző mentális betegségét.

Nool

Forrás: Life TV

Mint arról korábban beszámoltunk, a showman hétfő este az egyik kereskedelmi tévécsatorna hírműsorában arról beszélt, hogy a mentális problémái újra előjöttek, azt fontolgatja, hogy megint pszichiátriára vonul. 

Gáspár Győző a Romantic tagjaival kedd reggel a Life TV Ébredj velünk! című műsorában vendégeskedett, ahol a műsorvezető Ábel Anita is rákérdezett a betegségre. 

Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát, szedd már össze… Nem úgy nézel ki! - mondta Ábel Anita, amire Győző azt felelte, hogy márpedig van baj. 

Az elhangzottak után a műsorvezető Facebook oldalán kért bocsánatot Gáspár Győzőtől, amiért viccet csinált a betegségéből. Mint írja, ha hibázunk, azt fel kell vállalni. 

A legszomorúbb emberi reakcióval válaszoltam: közömbösség, hitetlenség. Hibáztam elsősorban emberileg, aztán műsorvezetőként. Gáspár Győző bátran kiállt a nyilvánosság elé és beszélt mentális betegségéről előző este - kezdte a műsorvezető, majd azzal folytatta, csak elnézést tud kérni mindenkitől, aki a riportot nézte. 

A bejegyzésben Ábel Anita arról is beszámolt, hogy négyszemközt már bocsánatot kért Győzőtől. 

Bereczki Zoltán, az Ébredj velünk! másik műsorvezetője Instagram oldalán reagált a történtekre. 

Hibáztam! Elbagatellizáltam egy kijelentést, pedig bármilyen jó vagy annak tűnő a hangulat, képesnek kell lennünk meghallani bizonyos mondatokat, szavakat! Ilyen mondat, sőt mondatok hangzottak el a LifeTV Ébredj velünk című műsorában Gáspár Győző szájából. Sajnálom, hogy nem a megfelelő érzékenységgel reagáltam! - írta Bereczki Zoltán.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!