Tündérszépek

2020.12.13. 15:30

A nógrádi közönségkedvenc szerint is jó döntés jelentkezni a Tündérszépek közé

A mátranováki Gubán Dóra a Tündérszépek előző kiírásában kiérdemelte a közönségdíjas címet, most ő is jelentkezésre buzdítja a nógrádi hölgyeket.

B.L.

Forrás: NMH

Fotó: H.M.

- Amikor az előző évben megláttam a Tündérszépek hirdetését, őszintén megmondva, nem gondoltam volna, hogy részt is fogok majd benne venni, bár azért belegondoltam, hogy milyen lenne, és kedvem is volt hozzá. Majd nővérem biztatására végül beadtam a derekam. Egyáltalán nem bántam meg – emlékszik vissza Dóra.

- A fotózás is nagy élmény volt, jó hangulatban telt, barátságos közegben. Újfajta kihívást jelentett számomra, és ezért is élveztem annyira. A szavazás közbeni izgalom és támogatás, mint a családom, barátaim, kedves ismerőseim részéről, nagyon jól esett. És nagy örömömre ez elég volt hozzá, hogy viszonylag sokáig eljussak a versenyben – meséli a sportos lány, aki szívesen fest, jelenleg pedig Miskolcon végzi egyetemi tanulmányait.

- Én mindenkinek ajánlom, hogy jelentkezzen, aki esetleg gondolkozik rajta, de nem mer belevágni. Tényleg nincs mit vesztenie, mindenféleképpen egy jó tapasztalattal gazdagodik. Egyúttal sok sikert kívánok az új versenyzőknek!

Jelentkezz még ma!

A jelentkezés egyszerű: ha 16 és 29 év közötti lány vagy, csak töltsd ki a jelentkezési lapot a tunderszepek.hu-n! Ha van saját portfoliód, azzal is indulhatsz, de ha nincs, akkor sincs semmi baj: profi fotós készít majd rólad csodás képeket. Ezután keresni fogunk, ha bekerültél az első fordulóba.

Budapestet és Pest megyét leszámítva, ahol összevont régiós előválogatót tartunk, a megyei fordulókból jut majd tovább 4-4 versenyző (három a helyi szakmai zsűri, egy pedig a közönség döntése nyomán). A régiókból szintén 4-4 szépség jut majd tovább a fináléba, ahol a hírességekből álló zsűri szavazatival eldől a szépségkirálynői, udvarhölgyi címek sorsa, míg az ország kedvence a közönségdíjat veheti majd át a tévéshow-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!