fotózás

2021.02.03. 19:45

Villantak a vakuk: Tündérszépeink lába előtt hever Nógrád megye

Egymást váltják fotózásunkon a Tündérszépek 2021 országos szépségversenyre jelentkező lányok. Ezúttal három nógrádi jelentkezőt mutatunk be, akik már biztos, hogy ott lesznek a verseny első fordulójában.

Sz. R.

Forrás: Nool.hu

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Ráadásul számos újdonsággal, ragyogó lehetőséggel várjuk most a lányokat, akik ország-világnak megmutathatják szépségüket. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítő tábor, tévéshow vár titeket. A helyek vészesen fogynak, tehát érdemes mielőbb jelentkezni, ha te is képviselnéd Nógrád megyét és megmutatnád magad az országnak!

Íme három nógrádi lány, akik már részt vettek profi fotózásunkon, és már biztos, hogy ott lesznek a verseny első fordulójában.

Krisztina mindig is ki szerette volna magát próbálni a modellkedében
Fotó: Hüvösi Csaba / NMH

Tőzsér Krisztina Ságújfalun él, tavaly érettségizett, ápolónői végzettséggel rendelkezik. Mivel elkötelezett a szakmája iránt jelenleg egy magasabb fokú ápolói tanfolyamon vesz részt. Szeptembertől a balassagyarmati kórházban szeretne dolgozni, ahol jelenleg a gyakorlati idejét is tölti. A 19 éves lány hivatásként tekint a szakmájára, céljának tekinti, hogy életeket mentsen. Szabadidejében szeret sportolni és filmeket nézni. Krisztina elmondása szerint nincs tapasztalata a modellkedés területén, de kiskora óta kiszerette volna próbálni magát a szépségipar csillogó világában.

Nagy Ketrin Mátraterenyéről jelentkezett versenyünkre. A 22 éves lány érettségi mellett pincér vizsgát is szerzett, de tervei között szerepel, hogy egy gyógymasszőr képzést is elvégez. Azért jelentkezett a Tündérszépek versenyére, hogy kipróbálja magát és önmagának is bizonyítson.

Ketrin valódi kihívásnak tekinti a Tündérszépek versenyét
Fotó: Ladóczki Balázs / NMH

A magyargéci Sándor Szabina már korábban is kipróbálta magát versenyünkön, így már rutinosan mozgott az objektív előtt. Akkor nem sikerült bekerülnie a döntőben, de újra megpróbálkozik, és az sem kizárt, hogy ő lesz az, aki képviselni fogja Nógrád megyét. A 21 éves lány szobafestőként végzett Salgótarjánban, jelenleg álláskereső. Hobbija a foci és nagyon szeret dartsozni.

Szabina már rutinosan mozgott a fotósunk előtt
Fotó: Hüvösi csaba / NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!