Hallgassa élőben!
Fotó: B. L. / NMH

Öt mérkőzésen a hazai csapatok győztek, míg Palotáson osztoztak a pontokon

A tizenegyedik forduló mérkőzéseivel folytatódott hétvégén a megyei I. osztály megmérettetése.

Megyei I. osztály, 11. forduló:
Építők KC – Szendehely FC 5–1 (2–0)
Salgótarján, 60 néző. Vezette: Csillik B. (Chikán P., Elischer M.)
Építők: Harmat – Fésűs, Gál, Rácz, Német, Oláh F. (Novota), Baranyi (Kollár), Novák, Hranek, Nagy, Oláh Á. Edző: Csatlós Tamás.
Szendehely: Mák (Veisz) – Budai, Márkus, Balogh, Olatunde (Genzelman), Virsinger, Douzi, Monyók, Fidel, Kőhegyi, Salánki (Bozsó). Edző: Váczi Zoltán.
Gl.: Nagy (63., 84., 89.), Gál (30.), Oláh Á. (42.), ill. Virsinger (58.). Sárga lap: Rácz, Novák, ill. Douzi, Salánki, Veisz. Kiállítva: Novák (69.). Jók: Gál, Rácz, Hranek, Nagy, Fésűs, ill. Monyók, Márkus.
Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatnak, hiszen nagyon vártuk már a győzelmet. Egy sima meccsen vagyunk túl, ahol még több gólt szerezhettünk volna.

Palotás SE – Unicum FC Mohora 0–0
Palotás, 100 néző. Vezette: Kis Zs. (Tősér D., Szűcs M.)
Palotás: Dankó – Hegedűs (Hadrik), Kotasz G., Veres (Kurcsik), Sipos, Jambrich S., Kotasz E., Mladoniczki, Tóth, Ocsovszki (Jambrich B.), Török. Edző: Bódis Barna.
Mohora: Földi – Rados (Hugyecz), Molnár, Baranyi, Gál, Lavkó, Bartal, Széles, Dallos, Szita, Pistyúr (ifj. Mátyás). Edző: id. Mátyás Zsolt.
Sárga lap: Kotasz G., Ocsovszki, ill. Dallos, Lavkó. Kiállítva: Mladoniczki (92.), ill. Földi (50.), ifj. Mátyás Zs. (88.). Jók: Kotasz E., Kotasz G., ill. Szita, Molnár, Széles.

Bódis Barna: – Az első félidőben támadás építéskor a középső harmadból nem tudtuk pontosan átjátszani előre, mert egy ütemmel hamarabb, vagy adott esetben később ment a passz. Többször előfordult továbbá, hogy direkt a kapu elé ment a labda, ami természetesen hatékony abban az esetben, ha a támadóink már a megfelelő pozícióban vannak. Ezen felül meg kell mondani őszintén, hogy az ellenfél nagyon koncentráltan és rutinosan védekezett, kevés lehetőségünk volt a gólszerzésre. A második félidőben az ellenfél kapusát kiállították az 50. percben, ami miatt a vendég csapatnak még mélyebben kellett védekeznie. Ez egy fordulópont is lehetett volna, ha jól gazdálkodunk az előttünk adódó lehetőséggel. A játékosok motiváltságára nem lehet panasz, természetesen mindenki győzni akart, de rendre nem jó döntéseket hoztunk, ami ahogy telt az idő egyre türelmetlenebbé tette a játékosaimat. Egy tanulságos mérkőzésen agyunk túl, amiből a jövőben profitáldhatunk is, ha a megfelelő módon kezeljük ezt.

id. Mátyás Zsolt: – Az első játékrészben visszafogott volt a játékunk, nem találtuk a ritmust, így a küzdelem dominált mindkét oldalon. A második félidőben sajnos tíz emberre fogyatkoztunk, így egy mezőnyjátékossal a kapuban folytattuk, ami nem igazán könnyítette meg a feladatunkat, de a csapatom ezen a mérkőzésen jelesre vizsgázott küzdelemből, akartból és hozzáállásból is. Ez egy bravúros pontszerzést eredményezett.

Szécsény VSE – Héhalom SE 2–1 (0–0)
Szécsény, 80 néző. Vezette: Kalmár P. (Pál A., Horváth B.)
Szécsény: Csampa – Komár, Csuka, Mohácsi, Molnár, Gyenes (Fábián), Bene, Máté D., Kovács (Király, Rónai), Szmolnik, Szabó (Lőrik). Edző: Langa Attila.
Héhalom: Fehér – Sróth, Hegedűs, Farkas (Nagy), Hajdú J., Gyuriska, Baranyi G.(Pikács), Diviák, Hajdú A. (Ságodi), Ruska (Tasnádi), Sándor (Baranyi R.). Edző: Farkas Ferenc.
Gl.: Csuka (72.), Lőrik (93.), ill. Tasnádi (78.). Sárga lap: Molnár, Máté D., ill. Sándor, Farkas. Jók: Molnár, Bene, Máté D., Fábián, Lőrik, ill. Gyuriska, Hegedűs, Baranyi G., Farkas.

Langa Attila: – Szinte végig mezőnyfölényben játszottunk, bár voltak veszélyes megindulásai a vendégeknek, valamint az egyetlen kapura lövésükből gólt is értek el. Mélyen magunk alatt teljesítve, sikerült megnehezíteni a saját dolgunkat, így szinte vért izzadva szereztük meg a három bajnoki pontot. De ugye a győzelmet nem kell megmagyarázni, innentől már a hétvégi mérkőzésre készülünk. További sok sikert kívánok a héhalmi fiataloknak, Király Tominak pedig mielőbbi felépülést!

Farkas Ferenc: – Ez jobban fáj, mint egy hat-hét gólos vereség. Fiatal csapatom mindent megtett a pályán, sajnos ez sem volt elég a pontszerzéshez. Ami biztató lehet a számunkra, hogy életjeleket mutattunk és ezt is tudni kell értékelni. Gratulálok a három hölgy kitűnő teljesítményéhez, végig korrekten, kézben tartva és jól vezették a mérkőzést. Sok sikert a Szécsénynek!

Diósjenő SE – Mátraterenye SE 4–1 (1–1)
Diósjenő, 10 néző. Vezette: Kovács M. (Szász K., Szolik M.)
Diósjenő: Filip – Haljárszki, Szemesi, Pálinkás, Csabuda (Monostori L.), Krajcsek, Dudás, Varga (Sebők), Bőgér (Pincze), Monostori A., Lami. Megbízott játékos-edző: Bőgér Dávid.
Mátraterenye: Oláh T. – Babka, Lakatos, Miklós, Kerényi, Földi, Oláh Á., Kotroczó, Znamecz (Bujtár), Domán (Bozó), Kovács. Játékos-Edző: Bujtár Tamás.
Gl.: Lami (39.), Dudás (64.), Monostori (72.), Pincze (89.), ill. Kovács (45.). Sárga lap: Dudás, Krajcsek, Csabuda, Lami, ill. Oláh Á. Jók: az egész csapat, ill. Kotroczó, Oláh Á.

Bőgér Dávid: – Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát, középen kevesen voltunk és nem tudtuk megfelelően kihozni a labdát, a Mátraterenye jobban játszott és az ő akaratuk érvényesült. A második félidőből eltelt tíz perc és szerkezetet váltottunk, ami jól sikerült, persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy lélektanilag nagyon kellett Filip tizenegyes hárítása. Ezután a vendégek fölé nőttünk és remek gólokat szereztünk. Nagyon kellett ez győzelem. Nagyot küzdöttünk, az egész csapatnak gratulálok! Mátraterenyének További sok sikert. Holman Józsinak pedig jobbulást és mielőbbi felépülést!

Bujtár Tamás: – Jól kezdtük a mérkőzést és az első félidő alapján gólokkal kellett volna vezetnünk, sajnos azonban a helyzeteink kimaradtak és még hátrányba is kerültünk. Szerencsére a szünet előtt sikerült a kapuba találni. A második félidő elején tizenegyest hibáztunk, majd rá nem sokra ismét mi kaptunk gólt. Gratulálok a hazai csapatnak a mérkőzéshez!

Bánk-Dalnoki Akadémia – Érsekvadkerti SE 8–2 (7–1)
Bánk, 100 néző. Vezette: Strehó E. (Bérczi B., Homoki G.)
Bánk: Darázs – Seres, Csikós (Fogarasi), Cseri, Takács, Kuklis, Érczkövi, Fekete R. (Zsolnai), Frey, Fekete M. (Szentiványi), Keandro (Fenyvesi). Edző: Takács László.
Érsekvadkert: Puruczki (Szenográdi) – Szabó, Benyó, Varga, Balga M., Bozsó (Vachó), Dávid (Oláh), Keresztes, Balga L., Terenyei, Pistyúr. Játékos-edző: Szenográdi Péter.
Gl.: Fekete R. (1., 8., 19., 32.), Érczkövi (3.), Fekete M. (30.), Kuklis (43.), Zsolnai (74.), ill. Pistyúr (5.), Vachó (68.). Sárga lap: Leandro, ill. Dávid. Jók: Fekete R., Leandro, Cseri, Takács, ill. senki.

Takács László: – Szeretnék gratulálni a Karancslapujtőnek, hogy sikerült megvalósítaniuk a világítást, így sok játékos álmát válthatják majd valóra, hiszen sokak vágynak arra, hogy világításnál játszhassanak bajnoki mérkőzést. A hétvégi találkozót egy félidő alatt sikerült eldöntenünk, egy nagyon szimpatikus és fiatal együttes ellen, így a második játékrészben már pihentethettem több kulcsjátékosomat. További sok sikert a Vadkertnek!

Szenográdi Péter: – Nehéz mit mondani ilyenkor, de őszinte leszek, nagyon szégyellem magam a csapat nevében. Az, hogy Puruczki Tominak kell eljönni védeni úgy, hogy sérült és labdát se látott fél éve, az engem nagyon megfogott. Minden idők legrosszabb első félidejét játszottuk, nincs mit szépíteni. Rengeteg hiba kijött, amit csak lehet egy meccsen. Ezt tetőzte, hogy Purunak kiújult a sérülése, így nekem kellett beállni a kapuba. Félidőben azt kértem a csapattól, hogy próbáljuk megnyerni a második játékrészt és bizonyítsák be, hogy jobbak is tudnak lenni. Teher már nem volt rajtunk, így a bizonyítás össze is jött. Remélem, hogy Dávid Máté sérülése nem komoly, bár már félek, mert eddig négy térdsérültem van a szezonban, kettő már túl is esett a műtéten. Gratulálok a hazaiaknak!

Nőtincs SE – Pásztó SK 4–3 (2–3)
Nőtincs, 110 néző. Vezette: Boda V. (Nagy S., Reviczki J.)
Nőtincs: Bajkán – Gyuricza (Szunter), Makkai, Németh D., Füzes (Nógrádi), Dancsó, Nagy, Németh Á., Bera, Magos, Bánáti (Hugyecz). Edző: Nyikos József.
Pásztó: Krajecz – Kelemen, Szőllősi, Lipták, Rátóti, Csépe I. (Kelemen), Gazdag, Molnár E., Molnár B., Laczkó, Bocsi (Odler). Edző: Forgó Péter.
Gl.: Magos (33., 73.), Bánáti (35.), Nagy (50.), ill. Bocsi (3., 36.), Laczkó (11.). Sárga lap: Lipták, Gazdag. Jók: Magos, Bánáti, Németh D., ill. Bocsi, Kelemen.

Nyikos József: – Nagyon színvonalas mérkőzést játszottunk. Sajnos a pénteki összecsapás látszott pár játékosom teljesítményén. Amikor hátrányba kerültünk, akkor mindig elkezdtünk focizni. Majd a fordulást követően már magabiztosan irányítottuk a küzdelmet. Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez!

Forgó Péter: – Amíg huszonöt percig csináljuk azt amit kérek, ilyen és ehhez hasonló eredmények fognak születni.

Szabadnapos: Berkenye SE, Silver Tüzép Karancslapujtő.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!

Hozzászólások

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
három fődíjat is kiosztottak
Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat
Férfi kosárlabda vb-selejtező / 4 órája
Portugáliai diadallal kezdtek a magyarok
A nemzeti csapat stabilan kézben tartotta a meccset, a hazaiak 2-0-nál voltak utoljára előnyben.
vadító idomok / 4 órája
Leheletvékony tangában sétálgat a világ legszexibb időjósa (videó)
vakcina / 5 órája
Egyre többen veszik fel a koronavírus elleni védőoltást Szécsényben
Szenográdi Ferenc
fehérben / 5 órája
A Kékesre megérkezett a havazás (videó)
nagy volt a baj / 5 órája
Dombóvári István és a kisfia is életveszélybe került a koronavírus miatt
Belgiumban mutatták ki / 6 órája
Európába ért az új dél-afrikai vírusvariáns, minden eddiginél fertőzőbbnek tartják
Figyeljünk oda! / 7 órája
Így lehet igazán fekete a Black Friday