Kézilabda

2024.03.02. 11:35

Rangadó vár szombat este a strandépítős fiúkra

A Vác vendégei lesznek a salgótarjáni fiúk a NB II-es bajnokság aktuális fordulójában.

Stefán Antal Krisztián

Nüanszok dönthetnek majd a szombati rangadón

Forrás: Váci FKA Facebook | Archív fotó

Szombat este fontos bajnoki összecsapás vár a Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC csapatára, hiszen a tabellán közvetlenül mögötte álló Váci FKA-hoz látogatnak a nógrádi srácok. Szabó Tamás együttese remekül kezdte a tavaszi szezont, hiszen az addig hibátlan mérleggel rendelkező Diósgyőrt remek játékkal fektették két vállra a salgótarjáni fiúk, majd könnyedén igazolták a papírformát a Veresegyház ellen.

A váciak sem futnak rossz szezont, a DVTK elleni két, valamint a Gödöllő elleni idegenbeli meccsen elszenvedett vereségeket leszámítva a többi mérkőzésükön nyerni tudtak, így Salgótarjánban is még november közepén. A találkozó komoly téttel bír, hiszen nem mindegy, hogy ki milyen pozícióból várhatja a folytatást majd a felsőházi rájátszásban.

Szabó Tamás, a Csépe Salgótarjáni SKC vezetőedzője: – Szombaton a Vác csapatához látogatunk, akikről azt kell tudni, hogy fiatal, lendületes és jó kézilabdát játszanak. A végletekig kiélezett mérkőzésre számítok. Felkészülésünket erősen hátráltatták a megbetegedések és a sérülések, azonban a nehézségek ellenére is győzelmi szándékkal kelünk útra, melyért minden bizonnyal "vért kell izzadnunk" majd.

NB II (Férfi), C csoport, 14. forduló: Váci FKA – Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC, Vác, Városi Sportcsarnok, szombat, 18 óra, vezeti: Barna V. B., Kovács B. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában