Nool.hu videó

2023.06.29. 19:25

Élményekből nem lesznek híján a somoskőújfalui focitábor résztvevői (videó)

Öt napon keresztül focizhatnak a gyerekek a somoskőújfalui sportpályán, amely mellett más programokkal is kedveskednek nekik az SVSE focitábor szervezői.

Langa Attila

A fiatalok nagyon élvezik a focitábor minden pillanatát

Fotó: Langa Attila

Rengeteg élménnyel gazdagodik a több mint negyven résztvevő futballpalánta, az SVSE által szervezett öt napos focitáborban, amely alkalmával az edzéseket Bujtár Tamás, Oláh Teofil, Koncsik László és Horváth-Keviczki Alexandra irányítja. 

A fiatalok más programokon is részt vehetnek a szeretett sportjuk mellett, hiszen szerdán délután például az eresztvényi játszótéren volt számukra szabad foglalkozás, amelyre mindenki örömére kisvonattal utazhattak. A pénteki zárónapon, a tízórait követően közös mozilátogatás vár még a gyerekekre, amit szintén nagyon izgatottan várnak az új és régi barátaikkal. 

A zárónapi mozilátogatásról a későbbiekben képgalériát, míg az első négy nap eseményeiről most egy videós összeállítást is megtekinthetnek olvasóink.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában