Van Gerwent tartja a legnagyobb esélyesnek

A végéhez közeledik a darts világbajnokság, amelyet világszerte hatalmas érdeklődés övez. A megyénkben is egyre többen hódolnak a sportágnak, így a nógrádi „nyilasokat” is megkérdeztük, hogy kik a kedvenc játékosaik, valamint kit tartanak esélyesnek a végső győzelemre.

L.A.

Takács Zoltán (jobbra) az egyik nagy kedvencének, Mensur Suljovicnak a társaságában

Forrás: Beküldött

Massza Sándor, korábban Takács Zoltánnak dobta tovább a nyilát, hogy szintén mondja el a gondolatait, aki a veresegyházi darts atyja.

– Kik a nagy kedvencei a nemzetközi darts sport világában?
– Megtisztelő számomra, hogy az egyik példaképemtől Massza Sándortól kaptam a következő „nyilat”, akivel a dartsos pályafutásom kezdetétől barátságban vagyok. Viszonylag szerencsés vagyok, mivel több top játékossal találkoztam személyesen is már a kulisszák mögött. Mindegyik sztár nagyon közvetlen és szimpatikus volt. Több kedvenc játékosom is van, de akiknek a játéka és a személyisége is közel áll hozzám, az Mensur Suljovic, Joe Cullen és Gary Anderson.

– Melyik versenyzőt tartja a legnagyobb esélyesnek a győzelemre?
– Ahogy közeledünk a végjátékok felé egyre izgalmasabb és kiélezettebb mérkőzéseket láthatunk, ami nekünk nézőknek a legjobb. Az első kiemelt Gerwyn Price nem kedvencem, de a játék tudása megsüvegelendő és tényleg összeszedetnek tűnik az idei vb-n. Ennek ellenére Michael Van Gerwent tartom a legnagyobb esélyesnek, de ettől függetlenül lehetnek még meglepetések.

– Kinek dobná tovább a nyilát, hogy megkérdezzük a véleményét?
– Akinek a nyilat tovább dobnám az nem más, mint a klubtársam Kisbalázs Tibor. Tibi évek óta meghatározó játékosa klubunknak és kitartó munkájának az idei évben meg is lett a gyümölcse, mivel több dobogós helyezése mellett, a Magyar Darts Liga északi régiójában összetett 4. helyezést ért el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában