Gerwyn Price sikerének örülne leginkább a nógrádi „nyilas”

A napokban kezdetét vette a darts világbajnokság, amelyet világszerte hatalmas érdeklődés övez. A megyénkben is egyre többen hódolnak a sportágnak, így a nógrádi „nyilasokat” is megkérdeztük, hogy kik a kedvenc játékosaik, valamint kit tartanak esélyesnek a végső győzelemre.

L. A.

Hornyan Tamás

Forrás: Beküldött fotó

Sipos Patrik, a fiatal tehetséges nógrádi játékos korábban Hornyan Tamás barátjának dobta tovább a nyilát, hogy szintén mondja el a gondolatait.

– Kik a nagy kedvencei a nemzetközi darts sport világában?
– Először is köszönöm a megtiszteltetést. A nemzetközi szintű játékosok között a kedvenceim, Gary Anderson, Peter Wright és Gerwyn Price.

– Melyik versenyzőt tartja a legnagyobb esélyesnek a győzelemre?
– Esélyesnek a végső győzelemre, aminek nagyon örülnék, az Gerwyn Price sikere lenne.

Gerwyn Price
Gerwyn Price

– Kinek dobná tovább a nyilát, hogy megkérdezzük a véleményét
– A nyilat Massza Sándornak, a Vecsési darts csapat atyjának dobnám tovább. A csapatában indult el a darts karrierem, nagyon sok tapasztalattal, élménnyel és nem utolsó sorban életre szóló barátokkal távozhattam tőlük. Nagyon sok olyan ember kellene ennek a sportnak Magyarországon, mint Sanyi bá és Áron.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában