Gerwen és Price álomdöntőjét várja a tarjáni darts játékos

A végéhez közeledik a darts világbajnokság, amelyet világszerte hatalmas érdeklődés övez. A megyénkben is egyre többen hódolnak a sportágnak, így a nógrádi „nyilasokat” is megkérdeztük, hogy kik a kedvenc játékosaik, valamint kit tartanak esélyesnek a végső győzelemre.

Nool

Kisbalázs Tibor

Forrás: Beküldött fotó

Takács Zoltán, korábban Kisbalázs Tibornak dobta tovább a nyilát, hogy szintén mondja el a gondolatait.

– Kik a nagy kedvencei a nemzetközi darts sport világában?

– Szeretném, megköszöni szakosztályvezetőnknek, Takács Zoltánnak, hogy engem választott. Koromnál fogva az idősebb, tapasztalt játékosokat kedvelem. Nagy kedvenceim Gary Andreson és Phil Taylor, bár utóbbi már ugye már nem játszik. A mostani vb-n a feltörekvő fiatalabb játékosok játékát látva azért szurkolok, hogy egy új világbajnok legyen. Akit erre alkalmasnak találok az Josh Rock, illetve Chris Dobey.

– Melyik versenyzőt tartja a legnagyobb esélyesnek a győzelemre?

– Az álomdöntő Michael Van Gerwen és Gerwyn Price feszültségekkel teli összecsapása lenne számomra. Ha tippelni kell, akkor inkább Gerwenre raknám voksomat.

– Kinek dobná tovább a nyilát, hogy megkérdezzük a véleményét

– A „nyilat” csapattársamnak Szamos Dánielnek dobnám tovább. A felvidékről származó Danival és jegyesével Szandival, a Salgótarjáni Párducok Darts Klubban sportolunk. Egy országhatár választ el bennünket, de számomra ez azt bizonyítja, az országoknak lehet határa, de a nemzetnek nem. Tisztelem a dartshoz való hozzáállásukat és az alázatos munkájukat a sport iránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában