Gerwent favorizálja a vecsési darts atyja

A napokban kezdetét vette a darts világbajnokság, amelyet világszerte hatalmas érdeklődés övez. A megyénkben is egyre többen hódolnak a sportágnak, így a nógrádi „nyilasokat” is megkérdeztük, hogy kik a kedvenc játékosaik, valamint kit tartanak esélyesnek a végső győzelemre.

Nool

Massza Sándor

Forrás: Beküldött fotó

Hornyan Tamás, korábban Massza Sándornak dobta tovább a nyilát, hogy szintén mondja el a gondolatait, aki a vecsési darts atyja.

– Kik a nagy kedvencei a nemzetközi darts sport világában?
– Előszöris szeretném megköszöni Hornyan Tomi barátomnak, hogy méltónak tartott arra, hogy az irányomba dobja el azt a bizonyos nyilat. Pár mondatban szeretnék válaszolni a feltett kérdésekre. Kedvenc játékosaim a koromnál fogva a „nagy öregek”, őket kedvelem igazán. Természetesen a feltörekvő fiatalok között is van néhány kedvencem. Talán sorrendbe a következők. A már visszavonult Phil Taylor, Gary Anderson, Peter Wright, valamint az idei vb nagy esélyese, Michael van Gerwen. Továbbá nagy kedvencem a személyes ismeretség miatt, Mensur Suljović.

– Melyik versenyzőt tartja a legnagyobb esélyesnek a győzelemre?
– A második kérdésére az előzőekben megtalálható a válaszom. Itt szeretném megjegyezni, hogy a feltörekvő Gerwen nem igazán volt szimpatikus számomra, bár a tudását már akkor is csodáltam. Ez a véleményem teljesen megváltozott az első magyarországi Érdi Gála szereplése után. Nagyon közvetlen, a közönséget minden szinten kiszolgáló darts játékost ismertem meg benne.

– Kinek dobná tovább a nyilát, hogy megkérdezzük a véleményét?
– A nyilat szeretném tovább dobni a Salgótarjáni Párducok Darts Club vezetőjének, Takács Zoli barátomnak. Barátságunk mellett nagyon tisztelem benne, a darts iránti fáradhatatlan elkötelezettségét. Klubjaink a viszonylag nagy távolság ellenére éveken keresztül szoros kapcsolatban voltak. Ezúton is kívánok neki a továbbiakban is jó egészséget, valamint kitartást a klub sikeres vezetéséhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában