Istentisztelet

2024.05.18. 13:25

Pünkösd alkalmából várják szentmisékre a hívőket a Karancs-völgyi templomokban

A Karancsvölgyi Egyházközségek Oldala egy Facebook-bejegyzésben közzé tette, hogyan fog alakulni a hétvége során a környékbeli települések templomaiban a szentmisék rendje. Pünkösd alkalmából Karancskesziben Kelemen Zoltán kakucsi plébános fog szertartást celebrálni.

Sipos Nina Vivien

Istentiszteletet tartanak pünkösd alkalmából május 18-án, szombaton az ipolytarnóci Krisztus Király-templomban 17 órakor, a litkei Szent Kereszt-templomban 18 órakor, a mihálygergei Magyarok Nagyasszonya-templomban 17 órakor, illetve a marakodipusztai Jézus Szíve-templomban 18 órakor. 

Szentmisére várják a hívőket május 19-én, vasárnap az egyházasgergei Szeplőtlen Fogantatás-templomban 8 óra 30 perckor, a karancskeszi Szent Mihály-templomban 9 óra 30 perckor, a karancsberényi Mindenszentek-templomban 10 óra 30 perckor, valamint a karancslapujtői Magyarok Nagyasszonya-templomba 11 óra 30 perckor. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, pünkösdhétfőn 11 órakor kezdődik szertartás a karancskeszi szabadidőparkban, amelyet Kelemen Zoltán kakucsi plébános fog celebrálni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában