Labdarúgás

2022.08.13. 20:11

Záporoztak a gólok: a Mátraterenye legyőzte az SBTC csapatát

A hétvégén megkezdődött a megyei I. osztály 2022-2023-as bajnoki évad pontvadászata. Az első fordulóban a Mátraterenye hazai pályán rangadót nyert az egykor szebb napokat megélt SBTC ellen.

Balogh Tibor

A nyitófordulóban az Építők KC (piros mezben) csapata hazai pályán magabiztosan győzelmet aratott a Szendehely ellen

Forrás: Nool

Fotós: Hegedűs Márk

Mátraterenye SE – SBTC 3–2 (2–1)
Mátraterenye, 200 néző, vezette: Urbán V. (Kiss T., Szolik M.).
Mátraterenye SE: Csák – Adorján (Horváth), Földi, Miklós, Domán (Fésűs) – Kerényi, Szeles, Bata, Simó – Oroszi (Kotroczó), Ajtai. Játékos-edző: Bujtár Tamás.
SBTC: Bajnai – Orosházi (Jakab), Csatlós, Filkor (Csifó), Medveczki(Klajban) – Kócsa (Csáki), Sárközi, Bakos, Boros – Tarlósi M., Csuka. Edző: Sebestyén Szilárd.
Gl.: Oroszi (33.), Bata (39.), Szeles (70.), ill. Tarlósi M. (8.), Csuka (92.).Sárga lap: Ajtai, ill. Csuka. Jók: az egész csapat, ill. Csatlós, Boros.
Bujtár Tamás: – Rosszul kezdtük a mérkőzést és korán hátrányba kerültünk, de az ivószünetben rendeztük a sorokat, amelynek köszönhetően már előnnyel mehettünk a szünetre. Tudtuk, hogy nagyon fontos lesz ki lövi a következő gólt, ami nekünk sikerült. Ezt követően a Stécé már csak szépíteni tudott. Gratulálok a csapatomnak a megérdemelt győzelemhez, az SBTC csapatának pedig további sok sikert kívánok.
Sebestyén Szilárd: – Nem tudtunk alkalmazkodni a rossz talajhoz, valamint az ellenfelünk akaratban is teljességgel fölénk nőtt a mérkőzésen, így a mai napon nem érdemeltünk pontot.

Berkenye SE – Bánk-Dalnoki LA II. 4–1 (2–1)
Berkenye, 100 néző, vezette: Dobsonyi L. (Chikán P., Istvanovszki A.).
Berkenye SE: Vreca – Földvári D. (Keresztes M.), Földvári Sz. (Szandai), Mravik, Pécsi – Illés Rottek (Schlenk) – Mátyás, Less, Greff (Horváth L.) – Fábri (Genzelman). Edző: Rusvay Gergely.
Bánk-Dalnoki LA II.: Darázs – Nguyen, Sándor, Kaszás (Takács), Horváth Á.(Szieber) – Horváth L., Kincses (Bakir), Tőkés (Maszárik), Szentpéteri (Bódi) – Fogarasi, Bokros. Edző: Tábori Ákos.
Gl.: Illés (14.), Fábri (43.,54., 86.), ill. Kaszás (9.). Sárga lap: Mátyás, Földvári D., ill. Sándor, Tőkés, Szentpéteri. Jók: Fábri, Mravik, Földvári D., ill. Bokros, Szentpéteri, Kaszás.
Rusvay Gergely: – Nehezen indult a meccs, korán gólt kaptunk, de utána kijött a két csapat közti rutinbeli különbség. Megérdemelten nyertünk egy fiatal, jó ellenfél ellen. Sok csapatnak fognak kellemetlen meccseket okozni a fiatal bánkiak.
Tábori Ákos: - Elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával, de sajnos sok hibánk volt,ami kihasználtak a hazaiak.

Szécsény VSE – Pásztói SK 1–3 (1–0)
Szécsény, 100 néző, vezette: Varga F. (Horváth S., Szemesi Zs.).
Szécsény VSE: Csampa – Komár (Henglár), Molnár, Bene (Csatlós), Lőrik(Gyenes) – Mohácsi, Kántor, Angyal, Gombár – Matyóka (Király), Máté. Játékos-edző: Csatlós Csaba.
Pásztói SK: Csuka – Almási, Kelemen, Szőllősi (Mladoniczki), Lipták – Csépe R. (Holtner), Bocsi, Laczkó, Ocsovszki (Csépe I.) – Dinka, Tari. Edző: Forgó Péter.Gl.: Angyal (34.), ill. Csépe R. (61.), Bocsi (74., 85.). Sárga lap: Angyal, Matyóka, Máté, ill. Kelemen, Laczkó. Jók: Csampa, Molnár, Kántor, Matyóka, Angyal, ill. Csépe I., Bocsi, Tari, Csuka.
Csatlós Csaba: – Jól kezdtük a mérkőzést, jól játszottunk meg is tudtuk szerezni a vezetést, így egygólos előnnyel mehettünk a szünetre. Aztán a második félidőben sajnos hátul nagyokat hibáztunk amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Remélem lassan kiegyenesedünk mert ezen a mérkőzésen is több olyan játékosnak kellett pályára lépnie, aki sérülésből jött vissza és még nincs megfelelő állapotban. Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni de az első félidőben egy ütésért elmaradt piroslap miatt nem tudtunk emberelőnybe kerülni, amit az ellenfél edzője is elismert a lefújást követően. A második játékrészben kétt esetben is büntetőhöz kellett volna jutnunk, de a játékvezető sípja abban az esetben is néma maradt. Természetesen ők is emberek és hibázhatnak, de szerintem, ha meg történik a kiállítás akkor más lehetett volna a végeredmény. Megvagyok elégedve a srácokkal. Dolgozunk tovább és biztos vagyok benne, hogy meg lesz az eredménye. Gratulálok a pásztói csapatnak és sok sikert kívánok nekik a folytatásban.
Forgó Péter: – A második félidei játék alapján megérdemelten nyertük meg a mecset.

Héhalom SE – Érsekvadkerti SE 2–5 (1–3)
Héhalom, 200 néző, vezette: Elischer M. (Szűcs M., Berki A.).
Héhalom SE: Fehér – Sróth, Sándor (Gyuriska), Jakab, Baranyi (Tasnádi) – Nagy, Hajdú J. (Varju), Odler (Hajdú A.), Kalmár – Tőzsér, Nagy. Edző: Farkas Ferenc.
Érsekvadkerti SE: Szenográdi - Gréczi Varga M. Gyenes - Szabó, Dávid M. Bozsó (Kovács B.) Benyó - Balga L. Pistyúr, Klinger. Játékos-edző: Szenográdi Péter.Gl.: Nagy Sz. (16.), Szabó Lénárd (71., - öngól), ill. Dávid (22., 63.), Pistyúr (20.), Benyó (33.), Szabó Lénárd (50.). Sárga lap: Sróth, Sándor, Jakab, Nagy, Kalmár, ill. Bozsó, Kovács. Jók: Tőzsér, ill. egész csapat.
Farkas Ferenc: – Az első félidő közepéig rendben volt minden, működött amit megbeszéltünk az öltözőben. Vezetésünk után elkövettünk olyan hibákat amelyekből az ellenfél szünetig kétgólos előnyre tett szert. Fordulás után mindent megtettünk, voltak is helyzeteink, de mindent kihagytunk, szerencsénk sem volt. A Vadkert pedig két szabadrúgással lezárta a mérkőzést.
Szenográdi Péter: Nem a legjobb előjelekkel indultunk neki a mérkőzésnek, mivel összesen tizenkét mezőnyjátékos állt rendelkezésre, kapus egy sem. Szeretem a kihívásokat, ezt így kellett megoldani, ami sikerült. Sajnos Bozsó Máté megsérült, fontos tagja a csapatnak, úgyhogy várjuk minél előbb vissza. Kovács Bence első bajnokiján jól szállt be a mérkőzésbe. Összességében jól játszottunk, de vannak hibák is amikre a következő mérkőzésen oda kell figyelni. Gratulálok a fiúknak.

Diósjenő SE – Palotási SE 2–0 (2–0)
Diósjenő, 200 néző, vezette: Boda V. (Szász K., Kiss D.).
Diósjenő SE: Szaszovszki – Varga J. (Szunter), Haljárszki, Pincze (Csabuda), Bőgér Á. (Lakatos) – Krajcsek, Pálinkás, Makkai, Holman (Juhász) – Monostori A. (Valent), Varga Gy. (Monostori L). Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.
Palotási SE: Dankó – Hegyi B. (Kajzinger), Jambrich S., Szlobodnyik, Jele – Veres, Hegedűs, Szabó (Hegyi F.), Tancsik – Kotasz E., Loboda (Jambrich I.). Edző: Bódis Barna. Gl.: Monostori A. (12., 44.). Sárga lap: Holman, Makkai, ill. Veres, Hegyi F.Jók: Holman, Haljárszki, Bőgér Á., Monostori A., ill. Jambrich S.
Varga Gyula: – Első hazai mérkőzésünkön nem igazán játszottunk jól, nem volt túl nagy színvonal. Egyénileg voltak jó teljesítmények, de a csapatjátékban azt gondolom kapkodóan sietve játszottunk. Ennek ellenére a kapunk nem forgott veszélyben. Az első félidőben megszerzett kétgólos előnyüket sikerült megtartanunk a mérkőzés végéig, ami elég volt a győzelemhez.
Szabó Mihály, a Palotás elnök: – Sportszerű mérkőzésen két gólt ajándékoztunk a hazaiaknak, így megérdemelten nyertek.

Bátonyterenyei TC – Silver Tüzép-Karancslapujtő 0–1 (0–0)
Bátonyterenye, 100 néző, vezette: Kis Zs. (Zsélyi Cs., Tősér D.).
Bátonyterenyei TC: Zsignár – Bellér, Nagy, Kiss, Halász – Rátóti, Sipkó B. (Lengyel), Csonka, Sasvári – Bakos, Almási. Edző: Berki Krisztián.Silver Tüzép-Karancslapujtő: Puporka – Zsély B., Zsély D., Sándor, Stark – Sulcz, Híves, Gregász (Racs),Novák (Banka D.) – Bonivárt, Bari (Puporka R.), Edző: Romhányi Tamás.Gl.: Bonivárt (58.). Sárga lap: Novák. Jók: az egész csapat, ill. Zsély D., Híves, Stark, Sulcz, Bonivárt, Puporka R.
Berki Krisztián: – Véleményem szerint nincs okunk a szégyenkezésre, hiszen mindent megtettünk a siker érdekében. Minden játékosom kihozta magából a maximumot. Én úgy gondolom, hogy a védekezés rendben volt, a támadó játékban voltak hiányosságainak, ami annak is köszönhető, hogy kulcs játékosaink hiányoztak. Gratulálok a Lapujtőnek, és további sok sikert kívánok.A BTC játékosainak pedig köszönet, nekik is jár a gratuláció.
Romhányi Tamás: – Nyögvenyelősen sikerült hozni az első bajnoki pontokat mert a pálya minősíthetetlen volt. A hazaiaknak nem volt helyzete a mérkőzésen, nekünk viszont rengeteg. Az egyiket sikerült gólra váltani egy Puporka Richárd, Bonivárt akció végén. Mindkét csapat előtt le a kalappal, mert nem csak egymással, hanem a pályával is meg kellett birkózniuk. Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez, az ellenfélnek pedig további sok sikert kívánok.

Építők KC – Szendehely FC 5–2 (2–1)
Salgótarján, 150 néző, vezette: Nyerges K. (Gecse Z., Szűcs M.).
Építők KC: Sirkó – Menczel (Oláh F.), dr. Dániel, Gál, Hranek, Nagy Zs. (Takács), Szabó, Német, Móricz (Kollár), Alapi (Tőzsér), Percze (Palotai). Edző: Csatlós Tamás.Szendehely FC: Liszkai – Bera, Németh D., Ordasi, Balogh M. (Hugyecz), Szegvári, Dancsó, Balogh Cs. (Dombi), Maczkó, Németh Á., Szép (Douzi). Edző: Kovács Imre.Gl.: Alapi (13., 80.), Percze (15.), Nagy Zs. (47.), Móricz (59.), ill. Szép (23.), Szabó (50., - öngól).  Sárga lap: Csatlós (kispadon), ill. Ordasi, Maczkó.Jók: az egész csapat, ill. Szép,
Csatlós Tamás: - Jó kezdtük a bajnoki évadot. Ugyan játszottunk már ettől jobban is, de úgy gondolom sima győzelmet arattunk. Szép gólokat szereztünk, gratulálok minden játékosnak a hozáálláshoz. A kiváló edzőkollégámnak sok sikert a folytatásban.
Kovács Imre: – Megérdemelt a hazaiak sikere.

Szabadnapos: Unicum FC Mohora. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában