Labdarúgás

2021.10.24. 16:29

Magabiztosan nyert a Balassagyarmat

Újabb fordulón van túl a Balassagyarmati VSE csapata, fölényes győzelmet aratott idegenben.

Hegedűs Henrik

A Balassagyarmati VSE (csíkos mezben) csapata idegenben lép pályára

Forrás: NMH

Fotó: (c) Torjay Attila

Budapest Honvéd-MFA II. – Balassagyarmati VSE 0-3 (0-1)

Budapest, Bp. Honvéd Utánpótlás Központ, 100 néző. Vezette: Gáspár A. (Keszthelyi T., Szalai D.)

Bp. Honvéd II.: Dúzs – Pekár (Feledy 46.), Kamber, Bardea – Suleiman, Keresztes, Nyitrai (Rácz 67.), Benczenleitner (Irimiás 67.), Nagy S. (Németh 46.) – Gale, Kerezsi. Vezetőedző: Simon Miklós.

BSE: Puporka – Koszó, Lami, Benkő-Bíró, Tóth O. – Majzik, Nagy Tamás (Mátyás T. 83.), Király Á., Király O. – Nyilas (Kovács D. 63.), Csiki (Kerekes 79.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gól: Majzik (12.), Tóth O. (70.), Lami (77.).

Sárga lap: Simon M. (vezetőedző: 55.).

Jók: Kamber, Nyitrai, Gale, illetve Puporka, Benkő-Bíró, Tóth O., Majzik, Nagy T.

Nagy elánnal indította az első támadásokat az NB I-es csapatból is visszajátszó labdarúgókat pályára küldő honvédos tartalékegyüttes, ám csak Gale távoli lövése okozott feladatot Puporkának. Egy szép ellenakcióból viszont a balassagyarmatiak szerezték meg a vezetést.

Tóth Olivér bedobásából Nyilas szépen ugratta ki a jobb oldalon Majzikot, aki nagyszerű mozdulattal lőtte ki a hosszú alsó sarkot. Ettől kezdve nagy erőket mozgósított a fővárosi alakulat, Kamber számtalan tért ölelő bedobást hajított az Ipoly-partiak tizenhatosára, de a védelem mindvégig szilárdan állt a talpán.

A második félidőben egyre meddővé vált a piros-feketék játéka, és sikertelenek maradtak a befejezési kísérletek. Mi több, előbb a Nagy Tamás sarokrúgását követő kavarodásból Tóth Olivér gurított a hálóba, majd kisvártatva egy újabb szögletből a kapufáról visszapattanó labdát Lami továbbította a hazaiak kapujába. A hátralévő időben a Honvéd utánpótlása veszélyeztetett még, de Puporka vezényletével a hátsó alakulat minden próbálkozást hárított.

Simon Miklós: Számtalan helyzetet alakítottunk ki, de a végén hiányzott mindig az összpontosítás. Megérdemelten győzött a balassagyarmati gárda.

Nagy Tibor: Szervezetten, fokozott figyelemmel futballoztunk, és a helyzetkihasználásunkkal sem akadt ezúttal gond. Nagy sorozatban vagyunk, de bírjuk erővel, és az eredményességgel is elégedettek lehetünk.

Kiemelt képünk archív fotó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában