Nool.hu videó

2024.01.30. 16:10

Így zajlott az elismerések átadása Balassagyarmat ünnepén (videó)

A megszálló csehszlovák katonaság 105 évvel ezelőtti kiűzésére emlékeztek Balassagyarmaton hétfőn. Az ünnepség meghatározó pillanatait videónkon vissza is nézhetitek.

Lukács Zsófia

A városi ünnepség díjazottjai

Forrás: Nool.hu

Fotó: Lukács Zsófia

Mint arról beszámoltunk: a programsorozat a főtéren koszorúzással és főhajtással indult, majd a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban a város önkormányzata megtartotta ünnepi képviselő-testületi ülését is. Az eseményen köszöntőt mondott Medvácz Lajos, a Civitas Fortissima Kör alelnöke, majd Csach Gábor polgármester átadta a városi elismeréseket.

Pro Urbe-díjat nyújtottak át dr. Vankó Évának, a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet Belgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosának; dr. Bauer Viktor gyermekgyógyász- és gyermekneurológus szakorvosnak, valamint Sinágel József vendéglátó szakembernek. A Balassagyarmat díszpolgára címet dr. Szakács Zoltán, a Civitas Fortissima Kör elnöke, szülész-nőgyógyász főorvos kapta idén. 
Videós összeállításunkban visszanézhetitek az ünnepi pillanatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában