Top 10

2023.12.18. 06:55

Összetűzés, medvék, nyomozás – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Nógrád vármegyei nyomozót is elismerésben részesített az OTP Bank.

9. Befejeződött a bűnügyi nyomozás a még 2009-ben eltűnt és meggyilkolt diósjenői lánytestvérek ügyében – erről adtak hivatalos tájékoztatást hétfőn délben Budapesten az Országos Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság képviselői.

8.  Kórházigazgatókat mentett fel a belügyminiszter és a megbízott országos kórház-főigazgató szerdán. Információink szerint az intézkedés a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház és a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet vezetőjét is érinti.

7. Nagytestű ragadozó miatt intette óvatosságra a ceredieket Cered első embere. 

6. A Rétsági Rendőrkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként kihallgatott nő ügyében, aki gondatlansága miatt bűncselekményt követett el.

5. Záró szakaszához érkezett a salgótarjáni piac és vásárcsarnok felújítása, zajlik a műszaki átadás-átvétel. A vásárlók a tervek szerint 2024 első negyedéve során vehetik majd teljes egészében birtokba a megújult piacot és vásárcsarnokot – derült ki a beruházás szerdai zárórendezvényén.

3. A napokban Cereden és Szilaspogonyban is medvét észleltek. Szombat reggel pedig Rimócon, a Szarka-völgy környékén találkoztak a vadászok medvével.

2. Dr. Ferkó Attila Györgyöt indítja polgármesterjelöltként a jövő évi salgótarjáni önkormányzati választáson a Jobb Páholy-Förster Társaság Egyesület. 

1. Testi sértés miatt rendőri intézkedés volt folyamatban a Kossuth úton – közölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Információnk szerint két sérült részesül egészségügyi ellátásban a helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában