Erőszak

2023.12.16. 10:25

Ketten is súlyosan megsérültek a balassagyarmati összetűzésben

Mint arról pénteken beszámoltunk: testi sértés miatt rendőri intézkedés volt folyamatban a város Kossuth útján.

Nagy Orsolya

Egy férfit életveszélyes állapotban, egy nőt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Meg nem erősített információk szerint az eset során családon belüli késelés történt, amelynek következtében ketten is megsérültek.

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta portálunkat, hogy a helyszínről egy férfit súlyos, életveszélyes állapotban, légi úton, egy nőt pedig súlyos sérülésekkel földi úton szállítottak a mentők kórházba.

Egy olvasónk portálunknak pedig arról számolt be az esettel kapcsolatban, hogy feltehetően egy 30-as, 40-es éveiben járó pár veszett össze az egykori úttörő otthon épületében lévő lakásukban, vélhetően féltékenységi okból. 

Mint fogalmazott: a közel 200 kilós férfi dühében megszúrta párját a mellkasa tájékán, majd felismerve tettét önmaga ellen fordította a fegyvert. Információink szerint olyan helyen volt a férfi bemeneti sebe, hogy sebészeti beavatkozás nélkül a mentők ki sem merték húzni, így a tűzoltókat is riasztották, hogy megfelelő eszközökkel a férfit biztonságosan el tudják szállítani. Az is kiderült továbbá, hogy az elkövető a nagy testsúlya miatt többnyire rokkantkocsival közlekedett Gyarmaton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában