Bűnüldözés

2023.12.12. 15:54

Pénzintézet jutalmazta a rendőröket, a szécsényi nyomozót is elismerték

Nógrád vármegyei nyomozót is elismerésben részesített az OTP Bank.

Nool.hu

Petrovecz Szilárd (jobbra) átveszi az elismerést dr. Csányi Sándortól

Fotó: Police.hu / Nemeth-M. Balint

A Mátrix Projekt keretében – idén októberben – a rendőrség háromszáz szakemberrel vette fel a harcot a kiberbűnözők ellen – közölte portálunkkal a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ennek eredményeként munkatársaink az elmúlt hónapokban országszerte, így Nógrád vármegyében is, számos online csalás elkövetőjét azonosították és vonták büntetőeljárás alá, amelyről már több alkalommal beszámoltunk.

A december 11-én, hétfőn a rendőrség budapesti, Teve utcai székházának auditóriumában tartott rendezvényen dr. Csányi Sándor, a pénzintézet elnök-vezérigazgatója jutalomban részesítette azokat a rendőröket, akik 2023-ban az online térben elkövetett csalások területén kimagasló bűnügyi munkát végeztek. Nógrád vármegyében Petrovecz Szilárd rendőr őrnagy, a Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának alosztályvezetője vehetett át elismerést online csalással elkövetett bűncselekménysorozat sikeres felderítéséért – írja a közlemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában