TOP10

2023.10.30. 06:50

Drogdílerek, gyász és bezárások - ezeket olvastátok a legtöbben a múlt héten

Összegyűjtöttük a múlt hét legolvasottabb cikkeit.

Nool.hu

Egy kábítószerrel kereskedő bűnbanda tagja volt az a salgótarjáni férfi, aki élettársával együtt új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A bűnözőkre összehangolt akció keretében csaptak le a rendőrök.

Újabb nagy veszteség érte Nógrád megye sportéletét. Hatvanéves korában elhunyt Horváth János, a salgótarjáni sízés kiemelkedő alakja.

A magas energiaárak és az infláció miatt idén is megtakarítási intézkedésekre kényszerül Salgótarján önkormányzata. Erről közgyűlésén döntött a képviselő-testület.

A balassagyarmati Csernyik Eliza burkolóként dolgozik, kőművesnek tanul. A lány kitartása, ereje és vállalkozásának sikeressége, azt mutatja, hogy a nők ugyanolyan jól tudnak teljesíteni a férfiasnak mondott szakmában.

Pedagógusától búcsúzik a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája.

Baleset történt múlt vasárnap este Etes és Karancsalja között. A másnapi információink szerint a szerencsétlenség halálos végkimenetelű volt.

Radics Teofilt több bűncselekmény miatt keresik.

A Tsitári Kápolna és a Kemencei Egyházközség is tudatta a hírt közösségi oldalán, miszerint Rados László plébános október 23-án, 47 éves korában elhunyt.

Megemlékező kvízünkben az 1956-os eseményekről és a forradalom folyományaként a megtorlás tragikus nógrádi történéséről teszünk fel kérdéseket. Teszteld most tudásod!

A nógrádi vármegyeszékhelyen immár harmincegyedik alkalommal rendezték meg az október 23-ai emlékfutást. A vármegyeháza környékén ezúttal is sokan futottak a kicsiktől a felnőttekig egyaránt. Az ünnepi eseményen most is a részvétel volt legfontosabb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában