Halálos baleset

2023.10.23. 08:41

30 éves sofőr halt meg Etes és Karancsalja között

Baleset történt vasárnap este Etes és Karancsalja között. Legfrissebb információink szerint a szerencsétlenség halálos végkimenetelű volt.

Veres Edina

A sofőr kirepült a felborult autóból

Forrás: Agria Tv Bt

Fotó: Ládi László

Felborult egy autó vasárnap, valamivel 20 óra után Etes és Karancsalja között. Mint arról portálunk beszámolt: Tóth-Szikora Viktória, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője tájékoztatása szerint a helyszínre a salgótarjáni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A megbízott hivatalvezető azt is elárulta, hogy az autóban csak a sofőr utazott, aki a szerencsétlenség miatt kirepült a járműből.

Az esettel kapcsolatban további tájékoztatásért megkerestük az Országos Mentőszolgálatot (OMSZ) is. Németh Cecília, az OMSZ kommunikációs munkatársa kifejtette, hogy a baleset következtében egy 30 év körüli férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában