TOP10

2023.07.10. 06:55

Családi tragédia, hatalmas gomba, gólya és medve – ezeket olvasták a legtöbben a múlt héten

Összegyűjtöttük a múlt hét legolvasottabb cikkjeit.

Nool.hu

Napok óta nem látták szomszédaik a balassagyarmati Madách-ligetben élő lakókat, a tűzoltók és a mentők holtan találtak rájuk.

Elképesztő látványban van részük minden reggel és az esti órákban azoknak, akik elhaladnak a Dorogháza újtelepi falurészére vezető úton. Annak két oldalán csapatnyi gólya lakmározik ezekben az időpontokban, majd miután degeszre tömték magukat, az elszórt szalmabálákra telepedve emésztik a finom gilisztát, békát, rovart.

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház a közösségi oldalán hivatalosan is bemutatta az intézmény új igazgatóját, Susán Ferencet.

Üvegtáblák borultak az úttestre egy arra közlekedő tehergépjárműről Salgótarjánban, a Salgó úti körforgalomnál hétfő délben.

Nógrád megye helyi ingatlanpiacán olyan házra bukkantunk, amely nemcsak megélhetést ad a tulajdonosának, hanem lakhatását is biztosítja, miközben a stresszszintjét is csökkenti. Új életre vágyóknak, idősebbeknek, békére könyezetet igénylőknek ajánljuk.

Az elmúlt időszakban két nógrádi is online csalók áldozatává vált. A két sértettől összesen 7 millió 600 ezer forintot loptak a bűnözők.

Baleset történt szombaton késő éjjel a 22-es úton, Szécsény közelében.

Két medvét láttak Karancsság és Szalmatercs között, a helyieket óvatosságra intik.

Nógrád megye helyi ingatlanpiacán olyan házra bukkantunk, ami nem horror áron, és a közművek is vannak vezetve, ráadásul egész évben lakható. A környék gyönyörű, a füvészkert és a vadaspark közelségének hála, ki is adhatja, vagyis befektetésnek is kiváló.

Hogy mennyire változatos és szép Nógrád élővilága, azt eddig is tudtuk, de hogy a megyeszékhely környéke milyen gazdag a gombafajokban, azt csak a rutinos gombázók tudják igazán. A minap a több mint 100 ezer(!) tagot számláló „Gombászok” Facebook-csoportba került fel egy nem mindennapi salgótarjáni fotó. Mutatjuk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában