Tragédia

2023.07.04. 12:16

Napok óta nem látták a gyarmati lakókat, holtan találtak rájuk

Napok óta nem látták szomszédaik a balassagyarmati Madách-ligetben élő lakókat, a tűzoltók és a mentők holtan találtak rájuk.

Gubányi Patrik

A Madách-liget egyik épületébe riasztották a tűzoltókat és a mentőket

Forrás: Google Street View

Olvasói bejelentés érkezett szerkesztőségünkhöz néhány perce, hogy tűzoltók, mentők és rendőrök árasztották el a balassagyarmati Madách-ligetet. Ennek apropóján megkerestük Kapás Mártont, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjét, aki portálunknak beszámolt: – Bejelentés érkezett igazgatóságunkhoz, miszerint a balassagyarmati Madách-liget lakóit már napok óta nem látták, és szomszédaik nem tudtak bejutni hozzájuk. A helyszínre a helyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik létra segítségével behatoltak az ingatlanba, ahol két embert eszméletlen állapotban találtak meg. A lánglovagok a lakás levegőjének összetételét is megvizsgálták, káros anyagot nem mértek – tette hozzá a szóvivő. 

Rimóczi Zsuzsanna, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa érdeklődésünkre tájékoztatott: – A helyszínre riasztott mentőegység sajnos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában