Ingatlanbazár

2023.07.08. 11:33

Új gazdáját keresi egy csodás kis faház Balassagyarmat üdülőövezetében

Nógrád megye helyi ingatlanpiacán olyan házra bukkantunk, ami nem horror áron, és a közművek is vannak vezetve, ráadásul egész évben lakható. A környék gyönyörű, a füvészkert és a vadaspark közelségének hála, ki is adhatja, vagyis befektetésnek is kiváló.

Nool.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

A Balassagyarmat melletti Nyírjes üdülőövezetben eladásra kínálunk egy 2022-ben épült, fa szerkezetű, 40 négyzetméteres, komfortos, tulajdoni lapján „kivett üdülőépület és udvar” téliesített faházat, mely egész évben életszerűen lakható.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház teljes egészében a természetesség jegyében készült, a belső kialakításában is a fa dominál. Aki ezt a stílust kedveli az ne is nézelődjön tovább! A házhoz 465 négyzetméteres telekrész tartozik. Az ingatlanban konyha , fürdőszoba, wc, közlekedő, nappali étkezővel 2x12 négyzetméteres galéria került kialakításra. A víz, villany közművesítve van. Csatorna nincs, komposztáló wc (rozsdamentes tartály) használatban van. Gyorsan átalakítható hagyományos illemhelyre. Gázcsonk az utcában. 

Az ingatlan saját vízórával rendelkezik. A ház fűtése vegyestüzelésű kályhával és infrapanellel történik. Műszaki leírás : szigetelés: kőzetgyapot hőtükrökkel, 10-20 cm. Rétegrendekkel együtt a falvastagság 15 cm. Tető és az aljzat 15 cm kőzetgyapottal szigetelve. A felépítmény acél alvázra van építve, beton talapzaton van feltámasztva. A váz 8 méter bővítést enged, akár terasz kialakítása is lehetséges. Áram: 16 amper (éjszakai).

Forrás: ingatlanbazar.hu

A vásárlást a pihenés, kikapcsolódás mellett igazán befektetési céllal is ajánlják, mivel a térségben folyamatos fejlesztéseket eszközölnek és ez jelentősen emeli az ingatlanok piaci értékét. Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Ha megtetszett az ingatlan, keressen , tegye meg a vételi ajánlatot, hogy már idén is élvezhesse az ingatlan , és a Nyírjes minden szépségét.

Forrás: ingatlanbazar.hu

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!