Ingatlanajánló

2023.07.01. 15:32

Három különálló ház eladó Nógrádon, gyönyörű kilátással a várra

Nógrád megye helyi ingatlanpiacán olyan házra bukkantunk, amely nemcsak megélhetést ad a tulajdonosának, hanem lakhatását is biztosítja, miközben a stresszszintjét is csökkenti. Új életre vágyóknak, idősebbeknek, békére könyezetet igénylőknek ajánljuk.

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

Nógrád megye névadó településén, Nógrádon, a falu központjában, kilátással a várra, kínálunk megvételre egy egyedi, csodálatos fekvésű, három helyrajzi számon levő, három különálló családi házat.

A három telek összesen 1071 nm, itt található a három különböző nagyságú teljes körűen felújított, átalakított, illetve részlegesen, és teljes felújítást igénylő ingatlan.

Az első ház nettó 68 nm-es amit 2003-ben egyedi ötletekkel , részletgazdag kidolgozásokkal lett felújítva.

A második ingatlan nettó 118nm-es amely az elmúlt évben kívülről teljes felújításon, és bővítésen esett át, belső tere még befejezésre vár, szabadon alakítható az új tulajdonos ízlése, illetve a hasznosítási igények szerint.

A harmadik ház bruttó 92 nm-es, és hűen tükrözi a régi hagyományos vidéki parasztházakra jellemző stílusjegyeket, aminek a helyreállítása a következő tulajdonosra vár.

Mindegyik ingatlanban az összes közmű megtalálható, a telken kettő bő hozamú fúrt kút, és egy 25nm-es terméskővel kirakott boltíves pince is van, továbbá számos termő gyümölcsfa, úgymint ,dió, alma, körte, szilva mellet számos újtelepítésű gyümölcs bokor is megtalálható.

A házból és az udvarról is gyönyörű a kilátás a nógrádi várra.

Az ingatlan egyedi adottságai révén, alkalmas lehet több generáció együtt élésére, vagy kiváló üzleti lehetőség a falusi turizmusban való működésre.

Az ingatlan tulajdonviszonya rendezett, per,-és tehermentes, rövid határidővel költözhető.

Nógrád község híres az itt található váráról, a kedves , vendégszerető lakosairól, és a gyönyörű természeti környezetéről.

Itt található az országos kéktúra útvonal is, számos népszerű kiránduló célponttal.

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!