Top10

2023.04.24. 06:50

Vaskori szenzáció, balesetek és drogárusok - erről olvastatok a múlt héten

Összegyűjtöttük a múlt hét legfontosabb híreit.

Nool

A salgótarjáni Dornyay Béla Múzeum munkatársai önkéntesek segítségével, egy jelenleg is zajló régészeti ásatás keretében azonosítottak egy vaskori (ókori) kelta települést a közelmúltban. A kutatás során elért eredményekről és a felfedezés jelentőségéről Tóth Krisztián, a régészeti ásatás vezetője beszélt portálunknak.

Két személyautó ütközött össze Balassagyarmaton szerda délután, amely következtében az egyik gépjármű felborult.

A salgótarjáni rendőrök az otthonában fogták el azt a 30 éves férfit, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett.

Balláné Tóth Ilona Barangolások a Medvesen - Mit adtak nekem a gyógynövények? című könyvét mutatta be minap a salgótarjáni Libri könyvesboltban. A nyugalmazott, salgótarjáni gyógyszerész vallja: a gyógynövények alkalmazásával egy szebb életet kapott.

Összeütközött két személyautó vasárnap délután Bátonyterenyén, a 21-es főút és a Béke út kereszteződésében.

Szombat délelőtt Balassagyarmat határában elindult a tulipánszüret, ami máris nagy népszerűségnek örvend. Pintér Tivadarnak köszönhetően idén is gyönyörködhetünk a szirmait bontogató virágokban.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt három férfi ellen, akik szilveszterkor úgy megverték egyik ismerősüket, hogy annak három foga is kitört.

Kisbusz és személyautó ütközött össze a szécsényi Rákóczi úton csütörtök délelőtt. Az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben.

Egy Facebook-bejegyzés nyomán terjedt el a hír, miszerint hétfőn a bátonyterenyei Kossuth Lajos Általános Iskolában több diákot is megszurkált egy társuk. Az intézmény kedden közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.

A szécsényi rendőrök elfogtak és kábítószer kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgattak egy 24 éves nagylóci férfit.

 

Címkék#top10

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában