Kábítószer-kereskedelem

2023.04.19. 14:26

Szívességért is terítette a drogot a nagylóci díler

A szécsényi rendőrök elfogtak és kábítószer kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgattak egy 24 éves nagylóci férfit.

Nool

Nettó 4,31 gramm tömegű fehér színű port tartalmazó nylon zacskó lapult a 24 éves férfi zsebében

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei április 17-én késő este a nagylóci Rákóczi úton igazoltattak egy 19 éves és egy 24 éves helyi férfit. Az idősebbik férfi kézitáskájából előkerült egy digitális mérleg, egy fém teáskanál, mellényének rejtett zsebéből pedig egy nettó 4,31 gramm tömegű fehér színű port tartalmazó nylon zacskó.

Az intézkedő rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a 24 éves nagylóci lakost. A fehér színű por vonatkozásában a bűnügyi technikus által elvégzett gyorsteszt ketamin jelenlétét valószínűsítette, ami kábítószernek minősül. A rendőrök a férfinél talált tárgyakat és a kábítószer gyanús anyagot lefoglalták. A férfi azzal is gyanúsítható. hogy január közepétől több felnőttkorú személynek adott át különböző összegekért, esetleg szívességért cserébe kábítószernek minősülő anyagot.

A terheltet a nyomozók kábítószer kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során elmondta, hogy a fehér porszerű anyagot nemcsak fogyasztotta, hanem hitelben felnőttkorú ismerőseinek árusította is. A Szécsényi Rendőrkapitányságon előterjesztést tettek a bűnügyi őrizetbe vett férfi letartóztatásának indítványozására. A fogyasztókkal szemben a nyomozók szintén eljárást indítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában