Top 10

2023.01.09. 06:50

Eltűnt kislány, beszakadt plafon, gyászoló tűzoltók – ezeket a cikkeket olvastátok legtöbben az elmúlt héten

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legolvasottabb Nógrád vármegyei történéseit.

Nool

10. Három autó ütközött össze Salgótarjánban pénteken délután

Három személyautó ütközött össze Salgótarjánban, a Tesco-áruház irányába vezető kereszteződésnél. Személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

9. Megszületett Hanna, az év első Nógrád vármegyei babája

Január 1-én délelőtt vármegyénk első újszülöttje is meglátta a napvilágot a Szent Lázár Megyei Kórházban. Hanna 9 óra 45 perckor, 3700 grammal és 53 centiméterrel született.

8. Gyászolnak a salgótarjáni tűzoltók: elhunyt egykori kollégájuk

Életének 71. esztendejében elhunyt Kiss István nyugállományú tűzoltó főtörzsőrmester, a jogelőd Salgótarjáni Tűzoltó-parancsnokság egykori gépkocsivezetője.

7. Szalagkorlátnak ütközött egy motoros Tolmácsnál

Földi és légi mentőegységet is riasztottak a 2-es számú főúthoz péntek délután. A mentők egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

6. Három bűncselekmény miatt is keresik a rendőrök a pásztói férfit

A pásztói születésű Bangó Zsolt ellen december elején adtak ki körözést, többek között ittas járművezetés, hamis vád és zaklatás is a számlájára írható.

5. Két személyautó karambolozott hétfőn délelőtt a megyeszékhely Salgó útján

Az esethez riasztott mentőegység egy középkorú férfit szállított könnyebb sérülésekkel a területileg illetékes kórházba.

4. Beszakadt a padló egy salgótarjáni lakásban, ágy mellett landolt a betondarab

Egy földszinti lakás egyik szobájában beszakadt a födém csütörtök délután Salgótarjánban, a Budapesti úton. Az eset során nem sérült meg senki.

3. Sokan keresték a Hollókőről szenteste eltűnt pásztói férfit

December 24-én, Hollókőn veszett nyoma Horváth Lászlónak. A férfi azóta sem került elő, jelenleg is nagy erőkkel keresik.

2. Lopás miatt körözik a rendőrök a salgótarjáni férfit

A salgótarjáni születésű Oláh Károly ellen két hete adtak ki körözést a rendőrök. A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van Oláh Károlyról, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél, vagy tárcsázza az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot, és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a férfi hollétéről.

1. Nyomkövető kutyákkal is keresték a nyolc éves bátonyterenyei kislányt

Egy nyolc éves kislány keresésére indultak a rendőrök az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjaival kiegészülve január 1-én éjszaka Bátonyterenyén. Az éjszaka folyamán – január 2-án, 2 óra 5 perckor – a gyermek sérülésmentesen hazatért.

 

Címkék#top10

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában