Baleset

2023.01.06. 13:25

Szalagkorlátnak ütközött egy motoros Tolmácsnál, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Szalagkorlátnak hajtott neki egy motoros Tolmácson, a 2-es számú főúton péntek délután. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

G. P.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság VÉSZ-applikációja jelezte, miszerint szalagkorlátnak csapódott egy motoros Tolmácson, a 2-es számú főúton péntek délután. A helyszínre a rétsági hivatásos tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járművet. Az esethez mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – tették hozzá.

- A forgalmat a rendőrök Diósjenő és Nógrád települések felé irányítják - közölte honlapján a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Frissítés

Méhes Dóra, az Országos Mentőszolgálat szóvivője portálunkat a balesetről tájékoztatta, hogy a helyszínre földi és légi mentőegységet is riasztottak. A mentők egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban légi úton  szállítottak kórházba.

Megszűnt az útzár

A rendőrség 17.40-es tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon a baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a forgalom ismét zavartalanul halad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában