Életmentők

2023.01.03. 16:10

Nyomkövető kutyákkal is keresték a nyolc éves bátonyterenyei kislányt

Egy nyolc éves kislány keresésére indultak a rendőrök az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjaival kiegészülve január 1-én éjszaka Bátonyterenyén.

G. E.

A rendőrségre 2023. január 1-jén 22 óra 55 perckor az édesapa tett bejelentést, miszerint Bátonyterenyén, a Kúria úton található családi házukból nyolcéves kislánya ismeretlen helyre távozott. A Bátonyterenyei és a Pásztói Rendőrkapitányság járőrei az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjaival a bejelentést követően azonnal a helyszínre vonultak és megkezdték a gyermek felkutatását

– Munkatársaim a településen kiépített kamerarendszer felvételeit megtekintették és az eltűnés környékét nyomkövető kutya segítségével ellenőrizték. Az éjszaka folyamán – január 2-án, 2 óra 5 perckor – a gyermek sérülésmentesen hazatért – tájékoztatta portálunkat Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában