Visszatekintő

2022.12.23. 12:09

Botrányos focimeccs, fejlesztések, lakástűz - ez történt 2022 márciusában Nógrád megyében

Összegyűjtöttük, melyik cikkeket olvastátok a legtöbben márciusban.

Nool

Újabb nógrádi fejlesztéseket jelentett be Szijjártó Péter

Nógrád megyébe látogatott márciusban Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter két nagyobb volumenű beruházás bejelentésén vett részt. A salgótarjáni Fort Bau Zrt.-nél több mint 500 millió forintos, míg a KTS-Metalltechnik Kft. bátonyterenyei telephelyén 450 milliós fejlesztés valósul meg. Szijjártó Péter ismertette: a kormány mindkét cég esetében több mint 200 millió forinttal támogatta a projekteket.

A jótékonysági teremlabdarúgó-bajnokságot rendeztek Salgótarjánban

Nagy érdeklődés mellett rendezték meg március közepén a Salgótarjáni Városi Sportcsarnok parkettáján a Nosztalgia Teremlabdarúgó Tornát, amelyen a megyeszékhely egykori és jelenlegi csapatai vettek részt, emellett számos remek kísérőprogram is színesítette a napot. 

Botrányos focimeccs Nógrádban

Félbeszakadt a megyei harmadosztály egyik mérkőzése, miután a hazai csapat két játékosa nekiment egymásnak. Később a játékvezetőt is megütötték.

 

Otthon nélkül maradt a jobbágyi család a tűz miatt

Mindene oda veszett annak a családnak, akiknek házuk a lángok martalékává vált március 10-én reggel.

Balassagyarmatnál léptek be a magyar légtérbe az amerikai bombázók

Hétfőn két amerikai B-52H Stratofortress repült át a magyar légtéren – adta hírül a 24.hu információi nyomán a mandiner.hu. Mint írják, az angliai fairfordi bázisáról felszálló gépek Németországon, Csehországon és Szlovákián keresztül érkeztek a térségbe. Mindkét gép délben Balassagyarmat felett lépte át a határt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában