Mulatság

2024.04.29. 15:08

Kitűnő szórakozást ígér a rétsági majális

Hegedűs Henrik

Számos érdekes programmal várják a szervezők kicsiket és nagyokat a majálisra Rétságon, amelynek helyszíne az egykori honvédségi laktanya területén található Hunyadi-liget. A május 1-jei ünnepi nap reggel nyolc órától főzőversennyel indul. A jelentkező csapatok bármilyen ételt készíthetnek a maguk által beszerzett alapanyagokból. Az eredményhirdetést pedig a finomságok zsűrizését követően délután fél kettőtől tartják a színpadon, ahol értékes jutalmak találnak gazdára.

Ugyancsak még reggel a ligetes övezetben felállítják a májusfát, míg 13 órától a gyermekeket utazó planetárium, kézműveskedés és karikatúra-alkotás várja. A szabadtéri színpadon 15 órakor kezdődik a vidám műsor, benne többek között Fabók Mancsi előadásával, a Kereplő néptáncegyüttes fellépésével, hip-hop tánc bemutatóval és a helyi Rétság Riders Team motoros akrobatái is megcsillantják kivételes tudásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában