Top10

2022.11.07. 06:50

Megleckéztetés, temető, buszok – ezeket a cikkeket olvastátok legtöbben az elmúlt héten

Összegyűjtöttük, melyik témák keltették fel leginkább a figyelmeteket.

Nool

10. Két autó és egy busz ütközött össze Nemti közelében

Két autó és egy mentrend szerinti busz ütközött össze kedd délelőtt a 23-as főúton, Nemti közelében. A buszon a sofőrrel együtt 11-en utaztak, ők sérülés nélkül megúszták az esetet. 

9. Keresi a rendőrség a 17 éves salgótarjáni fiút

A salgótarjáni származású Komódi Dániel Miklósnak október 25-én veszett nyoma. A police.hu adatbázisában található személyleírás alapján a 17 éves fiú testmagassága 156-160 centiméter, szőke hajú, ovális arcformájú és kék szemű. 

8. Megleckéztették a szelektív gyűjtő elé elektronikai hulladékot rakó szurdokpüspöki lakost

A község közösségi oldalán megosztott tájékoztatás szerint nem ez volt az első eset, amikor nem beleillő hulladék került a konténerbe. Mint írták, már többször is kértek mindenkit a szelektív hulladékgyűjtő rendeltetésszerű használatára, nem túl nagy sikerrel. A tároló mellé lerakott eszközöket visszajuttatták az eredeti tulajdonosnak.

7. Kóros szenvedélykeltéssel is gyanúsítják a salgótarjáni drogdílert

Otthonról árulta drogot az a 27 éves salgótarjáni a díler, aki több alkalommal fiatalkorúaknak is adott el kábítószerből. Bűnlajstromáról portálunk is részletesen beszámolt.

6. Digitalizált temetők: két nógrádi sírkertet is bejárhatunk a neten

Két Nógrád megyei temető is megtalálható a Temir, azaz a Temetői Információs Rendszer weboldalán. A sírokról fotókat is feltöltöttek.

5. Elhunyt Berta József salgótarjáni autóversenyző

A szomorú hírt csütörtökön jelentették be. Ahogy azt a Rally24 nevű blogon írják, Berta József tíz éves korában került kapcsolatba a Rallye-val, mikor is édesapja elvitte őt egy Salgó Rallye-ra, innentől kezdve nem volt megállás, és az első versenyén 1997-ben indult Egerben egy Ladával.

 

4. A hét ingatlana: Eladó Hollókő szívében egy kincset érő, vadregényes ingatlan! +fotók

Szökőévente egyszer látni ingatlanhirdetést Hollókő kapcsán. A mostani szépség igazi klasszikus, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A 160 nm-es, 4 szobás épület és vadregényes telek ára 109 millió forint. A helyszín értéke azonban nem mérhető pénzben.

 

3. Oszlopnak, majd fának csapódott a BMW-vel a 20 éves sofőr Szécsényben

A rendőrség tájékoztatása szerint Szécsény belterületén haladt egy 20 éves személygépkocsivezető október 30-án a késő esti órákban, amikor egy balra ívelő kanyart követően a járművel megcsúszott és az úttestről lehaladva egy távközlési oszlopnak, majd egy fának ütközött. 

 

2. MÉH-telep Tarjánban: ahová a buszok halni járnak +videó

Különleges, mégis lehangoló videóra bukkantunk a YouTube-on: itt végzik az egykor szebb időket látott nógrádi autóbuszok.

 

1. Durva, hogy mit tett ez a salgótarjáni férfi – elfogatóparancsot adtak ki ellene

A salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen a napokban adtak ki körözést a rendőrök. A férfit sem budapesti, sem szécsényi címén nem találják.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában