Körözés

2022.11.06. 11:24

Felismeri? Keresi a rendőrség a 17 éves salgótarjáni fiút

A salgótarjáni származású Komódi Dániel Miklósnak október 25-én veszett nyoma.

Nool

A 2005. december 25-én Salgótarjánban született Komódi Dániel Miklós miatt október 25-én adott ki körözést a Salgótarjáni Rendőrkapitányság. A police.hu adatbázisában található személyleírás alapján a 17 éves fiú testmagassága 156-160 centiméter, szőke hajú, ovális arcformájú és kék szemű. 

A rendőrség azt kéri, hogy akinek bármilyen információja van a 17 éves fiú hollétéről, tegyen bejelentést a körözést elrendelő Salgótarjáni Rendőrkapitányság elérhetőségein – személyesen, levélben vagy e-mailen:  Salgótarján, Kossuth út 5., Tel: 06-32/411-255, [email protected]–, vagy bármely rendőrnél, rendőri szervnél. Az ingyenesen tárcsázható 112-es segélyhívó telefonszámot is hívhatják, ha tudnak bármit Komódi Dániel Miklósról. 

Bűnözőket is keresnek a rendőrök Nógrád megyében

A salgótarjáni születésű Jászberényi Benjámin ellen a napokban adtak ki körözést a rendőrök. A férfit sem budapesti, sem szécsényi címén nem találják.

Oláh Rudolf az általa elkövetett többrendbeli bűncselekményeiért kiszabott börtönbüntetés letöltése miatt menekül a hatóságok elől, több mint egy éve nem találják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában