Ingatlanbazár

2022.10.29. 14:50

A hét ingatlana: Eladó Hollókő szívében egy kincset érő, vadregényes ingatlan! +fotók

Szökőévente egyszer látni ingatlanhirdetést Hollókő kapcsán. A mostani szépség igazi klasszikus, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A 160 nm-es, 4 szobás épület és vadregényes telek ára 109 millió forint. A helyszín értéke azonban nem mérhető pénzben.

Nool

Forrás: Ingatlanbazár

“A világörökség részét képező Hollókői ófalu szívében kínáljuk eladásra ezt az egyedülállónak számító ékszerdoboz házikót. Az ingatlant az elhelyezkedésén kívül a belső két szint és a teljesen modernizált, de mégis a műemlékvédelemnek teljes mértékben megfelelő jelleg teszi egyedivé. 

Forrás: Ingatlanbazár

A ház alapja a többi Ófaluban található házhoz hasonlóan bazaltkőből lett építve, maga az ingatlan vályogból épült és a közfalak vályog és tégla. A ház mérete: 160 négyzetméter két szinten Elosztás: A hollókői építészetnek megfelelően a ház alatt egy hűvös utcafronti bejáratú pince található, amely akár vállalkozásra is kimondottan alkalmas.

Forrás: Ingatlanbazár

A 780 négyzetméteres, gyönyörű fekvésű, vadregényes telken található házban a földszinten található egy előszoba, egy fürdőszoba-wc, egy hálószoba és egy kertkapcsolatos amerikai-konyhás nappali, ahol egy a helység központi részén kialakított kandalló-kemence is helyet kapott, amely még jobban fokozza az ingatlan hangulatát. Az emeleten egy nappali-dolgozó, egy sarokkádas fürdőszoba-wc és két hálószoba lett kialakítva. Az házikó elhelyezkedés szempontjából is kiváló, mivel az Ófalu közvetlen közepén található. A nevezetes templom 100 méterre, posta, pékség, étterem pár percen belül elérhetőek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Forrás: Ingatlanbazár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!