Baleset

2022.11.01. 11:43

Két autó és egy busz ütközött össze Nemti közelében

Két autó és egy mentrend szerinti busz ütközött össze kedd délelőtt a 23-as főúton, Nemti közelében. Az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Nool

Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője portálunknak elmondta: két autó és egy menetrend szerinti busz ütközött össze a 23-as főúton, Nemti közelében, a Nádújfalu felé vezető szakaszon. A balesethez a bátonyterenyei hivatásos tűzoltókat riasztották, akik összesen három embert emeltek ki a két gépjárműből. A buszon a sofőrrel együtt 11-en utaztak, ők sérülés nélkül megúszták az esetet. A helyszínre a mentők munkatársai is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére teljesen lezárták.

Frissítve: Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszámolt: az esethez három mentőautót riasztottak, ahonnan három könnyebb sérültet szállítottak a területileg illetékes kórházba.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában