Beruházás

2022.02.23. 20:40

Hosszú távú tervei vannak a Karancs Szálloda új tulajdonosának

Egy ingatlanberuházó vállalat tulajdonába került a megyeszékhely emblematikus épülete.

Nool

Ahogy korábban beszámoltunk róla, fordulatos véget ért a bírósági árverés, és január végén új gazdára talált a Karancs Szálló. A győztes ajánlat 155 millió forintról szólt.

Az álnevek alapján két vevőjelölt versengett a Karancs Szállóért. A licitek a hirdetményben közzétett 2 millió 120 ezer forintos lépcsővel növekedtek. Az ingatlan leírásában az állt, hogy a 3224 négyzetméter alapterületű, 84 szobás szállodaépületben irodák, társalgók és egyéb helyiségek is vannak. Arra is kitértek, hogy az épület rossz állapotban van, teljes felújításra szorul. 

Fekete Zsolt szerda este közösségi oldalán számolt be arról, hogy a nap során tárgyaltak az árverés során legmagasabb ajánlatot tevő céggel. 

- Az ingatlanberuházó vállalatnak hosszú távú tervei vannak az épülettel. Amint megvásárolják az ingatlant és birtokba veszik, további tájékoztatást adunk - írta posztjában Salgótarján polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában