„Most ismét összefogásra van szükség”- az oltakozásra buzdít mindenkit a közgyűlés elnöke

Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke mindenkit arra buzdít: kérje a védőoltást, hogy mihamarabb újra teljes életet élhessünk.

P. K.

– Váratlanul rontott ránk a világjárvány: életünk addig biztonságot jelentő bástyái bizonytalanná váltak, aggódás és félelem ütötte fel a fejét. Aggódtunk a családunkért, a barátainkért és mindnyájunk egészségéért. Hatalmas veszteséget szenvedett a gazdaság, munkahelyek százezrei szűntek meg, az addig fokozatosan emelkedő gazdasági teljesítmény megtört. Köszönetemet szeretném kifejezni az egészségügy és a szociális ágazat munkatársainak, a pedagógusoknak, a rendőröknek, a katonáknak, a boltokban dolgozóknak, az önkormányzatoknak, a kormánynak és mindenkinek, aki segítette a munkát – mondta az elnök.

Hozzátette: bár térdre kényszerítettük, de még nem győztünk a vírus ellen. Hála a kiváló tudósoknak, kutatóknak és orvosoknak, most már egy lépéssel előtte járunk. Elkészült és „kezünkben van” a kezdetektől várt megoldás, a védőoltás. A tudomány azonban önmagában kevés ahhoz, hogy végleg legyőzzük a járványt.

– Most ismét összefogásra van szükség, arra, hogy minél többen éljenek az oltás lehetőségével – mint ahogy teszem ezt én is. Mindannyian azt szeretnénk, hogy ne kelljen nap mint nap aggódni az egészségünkért. Meggyőződésem, hogy mindenki vágyik már a baráti beszélgetésre egy jó kávé mellett, az emlékezetes utazásokra, a nagymama süteményére, az izgalmas futballmeccsre, egy jó koncertre, óhajtja a kézfogásokat, az öleléseket s a szabad életet. Bízzanak a kutatókban és kiváló orvosainkban! – hangsúlyozta Skuczi Nándor, a Nógrád megyei közgyűlés elnöke.

védőoltás Nógrád Megyében

A dosszié további cikkei

védőoltás Nógrád Megyében

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik