Toborzás

2023.11.13. 21:20

Határvadászokat is toboroztak a nógrádi állásbörzéken

A Nógrád vármegyei rendezvényeken több ezer szakmaválasztás előtt álló fiatal és felnőtt álláskereső jelent meg.

Gerhát Karina

A toborzás és a képzésekre való jelentkezés folyamatos

Forrás: Police.hu

Mint arról korábban már beszámoltunk: a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal október közepétől november elejéig a vármegye több településén szervezett karrier- és állásbörzét, amelyen a rendőr-főkapitányság toborzója is részt vett.

Az állásbörzét október 25-én Bátonyterenyén, míg másnap Szécsényben, október 27-én pedig Rétságon tartották, ahol a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat toborzó tisztje tájékoztatta az érdeklődőket a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről és a felvételi eljárás menetéről, valamint a 10 hónapos rendőrjárőr- és iskolaőr képzésről – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a programsorozat utolsó állomását a szervezők Balassagyarmaton rendezték meg november 9-én, csütörtökön, ahol a látogatóknak a Rétsági Rendőrkapitányság toborzója adott felvilágosítást a rendőri hivatásról.

Mint megtudtuk: a toborzás és a képzésekre való jelentkezés folyamatos. Az érdeklődők bővebb információt kaphatnak a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a vármegye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a rendőrség honlapján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában