Nool.hu videó

2023.05.09. 20:50

Mentőhelikopterrel vitték kórházba a salgótarjáni iskolában súlyosan megsérült diákot (videó)

Egy általános iskolás fiúért érkezett mentőhelikopter kedden délben Salgótarjánba, a Beszterce-lakótelepen lévő tanintézménybe.

A.E.

A közösségi médiából értesült hírportálunk arról, hogy kedden délben mentőhelikopter érkezett a Salgótarjáni Általános Iskola Beszterce-lakótelepi Tagiskolájába, miután az iskola udvarán, focizás közben elesett egy 7. osztályos fiú és súlyosan megsérült a balesetben. Később azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem baleset, hanem más egészségügyi okok vezettek a tanuló súlyos rosszullétéhez. 

Információink szerint a gyermeket a helyszínen újraélesztették, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba. Úgy tudjuk, mostanra már stabil az állapota.

Az intézmény udvarán szállt le a mentőhelikopter
Az intézmény udvarára szállt le a mentőhelikopter
Fotó: Kaiszter Miklós / Forrás: Beküldött fotó

Az iskola tanulóit és dolgozóit, valamint a környéken élőket is megrázták a történtek. A lakótelep egyik közösségi felületén valódi megmozdulás indult: ismerősök és ismeretlenek egyaránt azért szorítanak, hogy a fiú felépüljön. A bejegyzésekben özönlenek a jókívánságok, s mindenki azt reméli, hogy a gyermek mielőbb felgyógyul.

Az esettel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, ám egészen mostanáig nem kaptunk tőlük választ a történtekről. Amint bővebb információkat kapunk, frissítjük cikkünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában