Beruházás

2023.05.03. 08:30

Hajdúszoboszlón vásárolt apartmant a szügyi önkormányzat

Frenyó Gábor, Szügy polgármestere a közösségi oldalán számolt be róla, hogy hosszas tárgyalásokat követően aláírták az adásvételi szerződést egy 55 négyzetméteres apartmanra, amely az ország harmadik legnépszerűbb városában, Hajdúszoboszlón található. Az önkormányzat egyébként már rendelkezik egy apartmannal Hévízen.

L. J.

Aláírták az adásvételi szerződést egy 55 négyzetméteres apartmanra

Forrás: Beküldött fotó

– Az ingatlan Hajdúszoboszló központjában található, a Kereszt utcában. Az építkezés befejeződött, zajlik a műszaki átadás és az albetétesítés. Ezen feladatok elvégzésére az építőnek hat hónapja van. Remélhetőleg ennél hamarabb végeznek és a birtokba adást követően (műszaki átvételt követően), megkezdhetjük annak berendezését, s mielőbb élvezhetjük Európa legnagyobb fürdőkomplexumát – olvasható a bejegyzésben.

A polgármester hangsúlyozta továbbá: az elmúlt évek nehézségei és a jelenlegi válságos időszak ellenére sikerült megteremteni a projekthez a szükséges pénzügyi alapot. Ezt követően köszönetet mondott mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult annak a megvalósításához. 

– Remélem, néhány hónapon belül arról nyújthatok tájékoztatást, hogy a hajdúszoboszlói apartman is igénybe vehető és ott már a többgyermekes családok is komfortosan, illetve olcsón nyaralhatnak. Bízom abban is, hogy a világszerte népszerű gyógyvíz sokakat segíthet a gyógyuláshoz, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy Szügy legyen megyénk legélhetőbb települése – írta a polgármester a közleményben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!