Adományozás

2023.06.02. 10:20

Beteg gyerekeknek és a háború elől menekülőknek vitt ajándékot Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti évek óta célul tűzte ki, hogy segít, ahol tud. Legutóbb a beteg gyerekeket és a háború elől menekülőknek lepte meg adományával.

L. Zs.

A Bethesda Gyermekkórházba is vittek meglepetéseket

Forrás: Beküldött fotó

Mint arról már korábban is beszámoltunk: Zsolti gazda és az édesapja hosszú évek óta járja az országot, hogy különböző adományokkal segítsék a rászorulók életét. 

– Zsolti gazda az egyik legnagyobb roma jótékonysági szervezet, a Kham-Drom Roma Integrációs Egyesület főtitkára. A szervezet nem csak romákat támogat, hanem hovatartozásra tekintet nélkül mindenkit, aki segítségre szorul – mondta el portálunknak Molnár Péter menedzser.

A csemeték is nagyon örültek az ajándékoknak
Forrás: Beküldött fotó

– Csütörtökön Kávés Petivel, a segítőmmel és a menedzseremmel együtt a Bethesda Gyermekkórházba és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe vittünk ajándékot, csokoládét, gyümölcsöt és egyéb finomságot. Majd az ukrajnai háború miatt hazájukat elhagyó embereknek a IX. kerületi menekültszállón osztottunk tartós élelmiszert és higiéniai csomagokat – számolt be róla Gáspár Zsolti.

Hozzátette: egyre több ember keresi őt fel, hogy csatlakozzon az adományozó akciójához, többek között Kammerer Zoltán, olimpiai- és világbajnok kajakozó, aki már korábban is támogatta a nemes ügyet. Mint megtudtuk: a közeljövőben indul a Farm reality műsor újabb epizódjainak forgatása, ahol Zsolti gazdát ismét a képernyőn láthatjuk majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!