Nool.hu videó

2023.04.03. 19:58

Gáspár Zsolti még lábadozik, ám adománya eljutott a Felvidékre (videó)

A felvidéken folytatódott Gáspár Zsolti adományosztó körútja, azonban betegsége miatt azon nem tudott részt venni a műsorvezető. Az adományokat Vass Miklós, a Nógrád Vármegyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke, id. Gáspár Győző és Molnár Péter menedzser juttatta el a rászorulóknak.

Ember-Lukács Zsófia

A gyerekeket ismét sikerült meglepniük, Gáspár Zsolti a kórházból koordinálta az adományozást

Fotó: Beküldött

Gáspár Zsolti, ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, már jó ideje járja az országot és Nógrádot, hogy adományokat osszon a gyerekeknek, az időseknek és a rászorulóknak. Ez a múlt héten sem volt másképp, amikor a felvidékre készült átadni az adományokat Ipolybalog, Inám és Ipolynyék településre, de hirtelen jött betegsége miatt nem jutott el személyesen a körútra. Mint írtuk: Zsoltit a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban vesekővel diagnosztizálták és kezelik.

A gyerekek azonban nem maradtak édesség és gyümölcs nélkül. – A felvidéki településeken Vass Miklós és id. Gáspár Győző segítségével a polgármesterekkel együttműködve eljutottunk a magyar óvodákba, ahol szeretettel fogadtak, és sikerült a gyerekeket ismét meglepnünk – számolt be róla portálunknak Molnár Péter, Zsolti menedzsere. 

Hozzátette, hogy Zsolti a kórházból telefonon koordinálta az adományozást és szeretné mihamarabb folytatni az országjáró körútját, hiszen mint mondta, rengeteg hely van még, ahol segíthet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában