nemes cselekedet

2021.12.05. 17:49

Gáspár Zsolti az édesapjával vitt adományt a hódmezővásárhelyi roma gyerekeknek

A nógrádmegyeri showman és édesapja ajándékkal lepték meg a hódmezővásárhelyi roma gyerekeket szombat délután.

Nool

Forrás: delmagyar.hu

Fotó: Kovács Erika

Több mint 300 mikuláscsomagot osztott szét szombaton a Hódmezővásárhelyi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat a Sutuban. A Gáspár család adománya tette ezt lehetővé. Idősebb Gáspár Győző és Gáspár Zsolti maguk is részt vettek a rendezvényen – számolt be róla a delmagyar.hu.

A showman és édesapja nem érkeztek üres kézzel, a korábban eljuttatott édességcsomagok mellett még további csokikat és ruhaneműket is rejtett az autójuk. A Farm VIP műsorvezetőjét hatalmas ováció fogadta, sokan szelfiztek is vele.

– Már 25 éve járok Hódmezővásárhelyre. Kószó Péterrel egy véletlen találkozás hozott össze bennünket, ami után barátokká váltunk és tartjuk is ezt jóban-rosszban. Amikor meghalt a feleségem, Péter a temetésen beszédet is mondott. Úgyhogy nekem szívem csücske Hódmezővásárhely – mondta idősebb Gáspár Győző, aki ebben az időszakban 40 településre látogat el a kisebbik fiával, mindenhol meglepetést szerezve a legkisebbeknek.

A hódmezővásárhelyi roma gyerekeknek is annyi ajándékot hoztak, hogy egy autóba be sem fért.

Idősebb Gáspár Győző meg is mutatta, a csomagtartó tele volt édességekkel és különböző méretű nadrágokkal. Elmondása szerint összesen 5 kamionnyi árut vásároltak, ezzel támogatják a rászorulókat – írta a delmagyar.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!