Karrier

2023.04.15. 10:50

Televíziós műsorvezetőként debütált Gáspár Evelin

Bár közgazdász diplomája is van, Gáspár Győző lánya sokkal inkább a televíziózásban lát jövőt. A siker pedig úgy tűnik, nem is olyan sokáig váratott magára...

A. E.

Gáspár Evelin

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Óriási lehetőséget kapott Gáspár Evelin: máris beteljesült ugyanis az az álma, hogy műsorvezető lehessen. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fiatal nő már több mint fél éve a TV2 Akadémia növendéke, kötelező gyakorlatát a népszerű vasárnap esti műsorban, a Sztárban Sztárban töltötte, ahol Tarján Zsófi és Oláh Ibolya előadása közben a képernyőn is elcsíphették őt a szemfüles nézők. 

Mivel a műsor néhány napja Gubik Petra győzelmével véget ért, Evelin úgy tűnik újabb kihívást keresett magának. Hiába hát a közgazdász diploma, Győzike idősebb lánya a televíziózásban szeretne karriert építeni. Az álma most úgy tűnik beteljesülni látszik, hiszen ahogy azt az Origo kiszúrta, Gáspár Evelin túl van az első megmérettetésen és ezt büszkén újságolta követőinek is az Instagram-oldalán.

13 órától élő, húsvéti kívánság műsor, ahol mint műsorvezető debütálok a Zenebutikon

– írta 24 órán át elérhető Instagram-történetében hétfőn Gáspár Evelin.

Gáspár Evelin megkapta élete első nagy lehetőségét műsorvezetőként
Gáspár Evelin megkapta élete első nagy lehetőségét műsorvezetőként
Fotós: Instagram/Gáspár Evelin / Forrás: Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!