Sztármeló

2023.03.16. 19:54

Gáspár Evelin fontos szerepkörben bizonyít: így áll helyt a TV2 gyakornokaként

Gáspár Evelin jelenleg a TV2 Akadémia növendéke, gyakornokként számos izgalmas feladata van. Bár élvezi munkáját, párjára, Attilára egyre kevesebb ideje marad.

Nool

Gáspár Evelin

Forrás: TV2

Néhány hete számoltunk be róla portálunkon, hogy Gáspár Evelint a TV2 Sztárban Sztár című műsorának színpadán láthatták viszont a szemfüles tévénézők, amint épp önfeledten ropta a táncot Tarján Zsófi előadása közben. Időközben kiderült, hogy Gáspár Győző idősebb lánya már több mint fél éve a TV2 Akadémia növendéke, kötelező gyakorlatát pedig a népszerű vasárnap esti műsorban tölti.

Evelin elmondta, hogy felelősségteljes munkát végez, ugyanis ő koordinálja a versenyzőket és gondoskodik arról is, hogy az élő műsor alatt minden úgy történjen, ahogy az az adásmenetben meg van írva – számolt be róla a Bors a Blikk nyomán. 

– Tavaly szeptember óta tanulok a TV2 Akadémián, jelenleg pedig a gyakorlati időmet töltöm. Hétfőtől péntekig iskolába járok, illetve péntekenként még a Sztárban Sztár jelmezes főpróbáján is részt kell vennem. Hétvégén sincs sok pihenés, szóval a napjaim eléggé sűrűek, a párommal, aki rendes munkarendben dolgozik, alig tudunk összeegyeztetni néhány órát, amikor csak egymással foglalkozunk – nyilatkozta a lapnak a nógrádmegyeri showman lánya, aki egyébként júniusban végez majd az Akadémián. 

Gáspár Evelin gyakornokként segíti a Sztárban Sztár szereplőit
Gáspár Evelin gyakornokként segíti a Sztárban Sztár szereplőit
Fotós: Pozsonyi Zita / Forrás: Blikk

– Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell, hiszen az élő adás szigorú rend szerint zajlik, a reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk. Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik, vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat. Úgy tapasztaltam, hogy mindenki rendes, jó fej, nincsenek elszállva maguktól és nem néznek le minket – mesélte a Sztárban Sztárban végzett munkájának részleteit Gáspár Evelin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!